hımmm.. apostol koxpcu. duper.. ******** ?.. adi insan .. apostol serhatabi .. kral.. 1 tane.. nar tanesi.. beramusdaki chari sattıkdan sonra 5 ay gibi bi sure oyun oynamama rağmen manese cafemin iş yapmasi + sıkıntıdan dolayi manese basladım. hatta 5 saat gec acmıstım apostolu herkes 31 olmustu cz ye gitmistide kızmıstım kendime salaksin sen diye. sonra exp scrolu almıstım yetişmek icin .. herzamanki gibi cafedeki veletlerle isimler dusunuldu gorevler verildi sen pirestsin sen busun sen rougesun. Behumanfirst 4IDeviL divineangel kardeslerimle basladık bu servere neyse ki yetistim sonra hatta belkide ilk 56 58 olan benimki ozamanlari coğu arkadas bilir lvl kasmak gibi bi sorunum asla olmadi kendimde kasardım cocuklarda cafe ortami herkes bilir. kasmak icin can atan bi velet hep bulunur ( 213123123 kisi kasti o chari diyenlere) baya bi sure solo takıldım Sonra ar3s vs arkadaşlarla Eagles clani kuruldu 4IDeviL ozamanlar ucmustu. herkes bilir +8 shard +8 md falan vardi bizim velette 60 oldukdan sonra dusen butun droplari ona vermistim cunku zaten pek yabanci yokdu clanda ati clanından bi elamanla elf belt e karsılık shard+8 aldi +8 mdyi hırs yapıp kendi basti falan ( 4IDevil dupeci diyenlere) sonralari clana jackdaniels sonmeznet ardanet synjrx ler xxatlanteler falan eklendi baya guzel bi ortam olmaya basladi. noob ama bi aile ortami bağlıydık birbirimize surekli lvl kasıyoduk aposlarda ve mutlaka clanda hermzana parti oluyodu tek tukde boss kesiyorduk usengec olduğum icin genelde lvl partiyi bırakıp bossa gitmem. 4IDeviLin o sıralar id si forumlara dustu canyoudicsukka diye bi warioru hacklediği icin o adamda bunun idiyi forumlara verdi. normal olarak id si bilinen char ilk acıkda gidiyo.. ve hacklendi . clanda pek sorun yokdu ozamanlar grade yok pelerin yok herkes lvl olarak dusuk asıl sorunlar pelerin geldi kol yandi ve ben kral olunca basladi zaten benim kral olmam baslı basına bi hataydi sizde ole goruyosunuzdur 1 kral ne yapar para dağıtır ? event yapar ? koxpcularin isimlerini yukardan yazar ? hacklenen adamlara yardım eder ? abi bu son soru diye devam eden ama hic sonu gelmeyen 5000 pm e cevap yazmakdır kralın gorevleri ? bole diyosanız kral olunda gorun.. para daıttım.. bana neden vermiyosun dediler kufur ettiler dağıtmadım neden dağıtmıyosun dediler kufur ettiler. oyun oynalım hakeden alsın dedim bizim le dalga geciyo bu dediler... Stop.. krallık biter paralari clanımla yicem dedim ve ole yaptim zaten gunde en aşşa 150 m clandaki pirestlerin reskillerine gidiyo diğerl 200 300 m 50 şer million olarak clandan bi kac kisiye veriliyodu artanida ve 30 gun boyunca bana kalan tek para 20 gb para oldu. sizin icin buyuk para olabilir ki bu benim icin asla değil sonra ardanet denen yaşı buyuk aklı kucuk abimiz .. her gun beni telefonla arayan bu clan benim ailem item derdinde asla değilim diyen insan ki sonradan anlıyorum derdini talosdan duşen belt of dexi neden vermisim onada Re vermemisim diyerek clandan hatta humandan ayrılıp orc oldu sorunlar ozamanlar basladi eagles da ardanet geri dondu sonra humana ve clana ama ateş duştu bi kere ya bitmez orclardan realdan tanıdığım 3.5 senedir beraber oynadığım arkadaşım nightkiss . hman oldu ve ardından hotdeath akira tiyan ve bi kac arkadaş daha clan daha guclendi uyuk basın buyuk derdi olur hesabi bi yandanda zayıfladi. iskelet kadro kendilerini dıslanmıs hissetilerki dıslanmakda kendilerinin paylari cok buyukdur. 67 lvl olan bazi warior arkadaşlar hala mana paralari benden istemekden utanmıyolardi 100 m ver mana alacam 50 m ver reskill atacam . istekler sıkmaya baslamısti beni ardanet in sayesinde olay koptu sonunda.. ve clan iskelet kadrosu ayrıldı clandan benim zaten basımda krallık gibi gereksiz bi yuk lvl kasmak gibi ağır bi konu (ustelik ilk 70 olmaya kendi kendime soz vermisken ) vardi pek ustelemedim zaten ardanetin ardından diğer arkadaşlarda ayrıldi. ilk legal 70 diye usten yazı gectiğimde cok kisi gulmustu bana bunu yazmamın sebebi COnan denen bi yabancının koxpla o sıralar 69 olduğunu bilmemdi 70 olmus demislerdi bende o yuzden yazmıstım fakat sonradan orendimki ilk 70 zatenbenmisim .. ve legal olarak apostol da 1 gr koxpla kasılmıs ex yokdur.bunu clanımdaki ve cevremdeki herkes bilir. bi aralar Lordx koxp acıyodu ilk clana aldığımda auto heal vardi bunu inkar edemem sanırım.. ama oda kısa surdu. 70 olduk krall olduk bunalıma girdik .. sonuc orc olalım dedik olduk orc alivebut mustafa abiyle tanıştım orda anarchist benim abim olur mersinden dedik onu clana girelim ama ben 1 memberi kendim almassam clana icim peh rahat etmiyo belkide eziq liderlik ruhu olduğu icindir icimde duramadım o clanda saolsun izin verdi cıktık clan kjurduk mageleri aliveyle tamam dedim oyun guzelleşiyo ilk giriğimiz savaşta 40 k np kasmıstık ama zevkle eğlenerek kasıntiyla değil ve ruya bitti alive chari satti tam 20 gundur chara giresim oynasayım gelmiyodu satılğıa cıkardım ve sonunda satıldi bu gereksiz aptal yaziyi bazi sorularınıza cevap olurmu diye yazdım koxper duper.. hırsız gibi he dupe konusuna gelince 2 parca +8 shellim var skeleton karsışığı aldım +8 raptor aldım 5 gun once 1 roc 1 giga +7 1 de skeleton belt verip hastalığım dır simdi +8 str beltle geziyodum . krallıkdan gelen parayla 2 wp aldım 20 gb ye wp+1 yaptim 2 diamondum vardi kısmet ya 1 tane daha dustu +1 diamond oldu platium earing Tk dan sık dusuyodu +1 yaptim warior earing 2 taneydi 1 tanesinide lordxnight kardesim hediye etti oda +1 we yaptim yane acıklanmıcak bise yok charda inanmak inanmamak size kalmis oyunculuğum konusunda solicek bişeyim yok 250 k np transferle yapılmadı ama arkamda 213123 pirestle gezdim kestim ama soloydım kestim veya oldum bi şekilde kastim .. 1 wariorun o kadar np kasmasi normal dir diyenler heleki 123123 tane pirestle kasmasi normal diyen varsa progamer derim.. ona aldığından cok verdiğini duşunursen normal gelmio. Bu yazı bi gunah cıkarma yazısı değil sadece paylaşmak istedim bazı şeyleri biliyom cok gereksiz yorumlar yazılacak bugune kadar sallamadım simdide sallamıcam Game over.. Teşekkur ederim . sormak istediğiniz bise(insanca bişe) varsa cevaplarim her turlu . iiyi oyunlar hepinize __________________