oncelikle herkeze selam arkadaşlar yaklaşık ismi serhat yegane adı apostol olna bu kişin yanında yaklaşık 3 aykadar beraber olduk daha onceside vardı ama 3 ay yediğimiz ictiğimiz birdi neyse ben onun icin oda benim icin bulunmaz bir ikiliydik yani analaycağınız kardeşdende ote idik neyparsak beraber yapardık onu ister inansın ister inanmasın oz abimden cok daha seviyordum cunku oyleydik ama gun biri geldi bu dediklerimin hic biri kalamdı ben ona resmen tapıyordum ileriye donuk pilanlar yapıyordum ama bir gun olduki bana kopek cık cafemden dedi şok oldum hic birşey demden pırımı pırtımı topladım cıkdım anlayacağnız benim onun yanında bir oyun kadar değerim yokmuş cafesinden parasını calamdım kimseye laf atamadım kimseye ote git demedim kendisi daha iyi bilir ya valla bakın buna inanı ona oyle bir bağlanmışdım ki onunla olume giderdim her zaman yanındaydım ona zara gelmesini laf gelmesini istemezdim her zaman arkasında ve onun deydim ama birda baktım ki eski serhat abi yok bana camefden cık git dediği an beynimden vurulmuşa dondum anladımki bir oyun kadar yani apostol kadar değerim yokmuş bende hayata isdenmediğim yerde durmam ben yalan soylemem kimseyede ihanet etmem charı koxp la kasılmadı cunku idris vardı idris ve kandisi devamlı kasıyordu onu da ileteyim ama sana şunu da soyleyim kimseye laf atama kimseninde hakında konuşma olan olmuş biten bitmiştir artık charını satıysan o an herşey orda kalır ve biter bak ardane jakdenyils sxry sonmeznet bunlar iyi adamlardır bunalardan kimseye zara gelmez bunuda tum oyun oynayanlar bilsin fazla konuşmanın alemi yokdur herkez yolunu cizmişdir herkes yolunda gider kimse kimsenin kalbini kırmasın yeter ve oyunda herkeze başarılar dilerim sağlık ve şenlikle kalın .................................................. .............saygılarımla idris shynobi __________________