sa arkadaşlar abiler herkezin gecmiş bayramını kutlarım arkadaşlar ilk oncelikle konuya şurdan başlamak istiyorum iyi veya kotu yorumların hepsine acığım oyunu bıraktım ama WeStAm (omerabi) hic bir zaman unutamadım ole bi insan ole bi karatere sahip adam bu servera gelemez idda ediyorum saolsun hack yedim herşeyimde yardımcı oldu allah razı olsun WeStAm seni hic unutmadım abi arkadaşlar bu oyunu nicin oynamaktasınız neden yaşıyorsunuz ?? neden okuyorsunuz hic duşundunuzmu bir hedefiniz varki bunları yapıyorsunuz hedefsiz kalan insan tavuk gibidir!! arkadaşlar bu oyun bir tuzak ozellikle universiteli arkadaşlarıma sesleniyorum oynamayın demiyorum ama arkadaşlar kendimizi fazla kaptırmayalım coğunuz diyebilirsiniz sanane benim hayatım ama ileride cok zahmet cekeceksiniz bu oyun icin cok şey kaybedenler var arkadaşlar oynayın ama kendinizi kaptırmayın arkadaşlar ileride sizler zahmeti cekeceksiniz siz sayın hackerlar eğer burayı okuyorsanız size 1 cift lafım var sizler emek hırsızı kişilersiniz yarın ahiret gununde ne hesap vericeksiniz allaha resmin altına trojen atıyorsunuz mutlumu oluyorsunuz mesleğiniz buysa emek hırsızlığıysa sizi ayakta alkışlıyorum sizin bi hedefiniz yok aynı tavuk gibi yaşıyorusunuz !!! emek veren insanların oyununu berbat etmekten başka bişi yapmıyorsunuz sizler ne icin neden yuruduğunuzu farkında olmayan insalarsınız! İNŞALLAH İBRET ALIRSINIZ SAYIN HACKERLAR AMA SANMAM arkadaşlar bu oyunu lutfen kendimizi kaptırmayalım birlikte el verelim ara sıra oynamaya onem verelim bu oyunu surekli bağımlı olan bi insanın geleceği hic bir zaman parlak değildir aslında hepiniz başarılısınız ama yapmak istemiyorsunuz hic bi şeyi elde etmeyen hayvan tavuktur oturduğu yerden yumurtlar arkadaşr!!!! WeStAm abi sana sonsuz teşekkurlerimi iletiyorum oyunu bırakmam icin cok yardımcı oldun allah razı olsun abi bb arkadaşlar allaha emanetsiniz yazdıklarımdan biraz anlayan olduysa ne mutlu bana!! __________________