Bilmeyen ler icin Kraliyet bugu kısa oz net.
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bilmeyen ler icin Kraliyet bugu kısa oz net.
-
30-09-2019, 14:38:34Bana inanıp guvenen herkese sonsuz teşekkurler. sizden tek ricam emc ye gecip kraliyet kasasına bakmanızdır. bakın bakim aşşağıdaki acıklamam doğrumu değilmi o kadar ? coğu kişinin bilmediği kraliyet bug unu yaparken teknik bi aksaklık olmuştur. bir coğunuzun bildiği gibi asla kraliyet kasasındaki parayı cebime atmadım atmam da.ben sadece bildiğim bug u kullanırım. o yuzden art niytli kişiler acmadan konuyu ben acimde bilgi verim istedim. bilgi şudur. her salı gunu oyun bakıma alınıp geri geldiği zaman oyun 1 dakika geriden başlar. buda aşşağıdaki ss de aldığımı gosteren paranın sabah geri gelmesi demektir. umarım sabah olduğunda sorun olmaz.olursa da telafi edeceğimden şupheniz olmasın.hayırlı akşamlar bide beni uzen benim icin acılan diğer konulara ısrarlar yazı yazanlar bişeyler yapmaya calışanlar şu actığım konuyu gormezden gelmiyolarmı işte o beni yaralıyor.heleki iclerinden bazıları krallık yapmış kişiler. http://img105.**************/img105/8760/ssssssyj7.jpg __________________