Herkese slmlar; i'm Teyfik nagmıdeger FARE olarak manesin ilk gununden bu zamana kadar oynadıgım charımı satma kararı almış bulunmaktayım. Charla ilgili bilgiler; w ww.frmtr.com/manes-k bolumundedir. Oncelikle manesde beni seven veya sevmeyen herkese teşekkuru bir borc bilirim.İlk olarak ALoNeWiLd ve TheBigDreaM ailesine 80 olmamda ve herturlu konuda yardımda bulunmalarından her zaman bana kapıyı acık tuttuklarından dolayı teşekkur ederim. Manesde en guzel gunlerimi gecirdigim TheGangster clana binlerce kez teşekkur ederim cok emegi gecmiştir.YeaIchSIch(Ferdi),Nerzhul(Savaş),LegenDL ady(sena),newchampions(apo),giyotin(sedat),CurSeDC hiLd(Davut-Emre),uLdIz(sinan),Vadi(Mustafa),BabyMurdoc(ewrim-berker),TheCedrix(Gokay),LawienRose(murat),qanton( fırat),ServeuS(Burak-mesut),SexTheT4z(hasan-necdet) ve adını şuan hatırlayamadıgım bir cok dostuma cok şey borcluyum bazılarını her ne kadar kırdıysamda. Allah herkesin yardımcısı olsun... Sizi Seviyorum TheGangster!!! Chardan son olarak bir kac SS h ttp://img230.**************/my.php?image=20087212012yp9.jpg h ttp://img529.**************/my.php?image=2008830040pi0.jpg h ttp://img230.**************/my.php?image=200882234718as9.jpg h ttp://img529.**************/my.php?image=200882235212nm0.jpg h ttp://img166.**************/my.php?image=20088302147dx4.jpg __________________