Oncelikle arkadaşlar Hacklenen arkadaslarımıza allahtan rahmet arz ve niyaz ediyorum.Ama hack yedim diye ortalıgı karıştırmayın.Hergun forumlarda otantik adına yazılan yazıları takip etmekten sıkıldım.Bilende bilmeyende tanıyanda tanımayanda gorende gormeyende her kez orasından burasından birşeyler uyduruyor.Size soruyorum aynı sey basınıza gelse Otantik sizle ilgilenecekmiydi.Forum ya 4 cevap olacaktı yada 5 yorum cok uzulduk allah sabır versin diyip gecirecektirler.Sizene yaw otantikten.Yada orataya yeni cıkan itemlerden.Saga sola laf atmayla kimse kimse yardımcı olamaz o orda konuyu uplıuyor o digerine ne upya iyice kafayı yediniz.Digeri ordan sen hackledin bilmeyen yok.Dengesiz Dengesiz yorumlar.Artık gına geldi şuraya girdigimizde adam gibi haberler okuyalım.Benle birlikte rahatsız olanlarda vardı yada yoktur.Ama yaptıgınızın hic bir mantıklı tarafıda yoktur... Olan olmayan herşey Allahtandır.Olan veya olmayan şeyi sen varmış yada var olacakmış gibi gosteremezsin kimseye.Onun icin ; KULA BELA GELMEZ HAK YAZMADIKCA, HAK BELA VERMEZ KUL AZMADIKCA...ALLAH KUL İNTİKAMINI KUL ELİYLE ALIR,İLMİ BİLMEYENLER BUNU KUL YAPTI SANIR... __________________