Sanmarino danda Elveda..
Knight Online0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Sanmarino danda Elveda..
-
30-09-2019, 14:33:45Evet arkadaslar gec oldu ama bende artık bu oyunun ne oldugunu anlamıs bulunmaktayım. Curumuş hissettim kendimi gercekten. Gercek hayatımda bir suru kotu olay yaşadım ust uste.. Annem kanser oldu .. Uzun sure cıktıgım kız arkadasımdan ayrıldım.. Cok terslikler oldu cook... Sıkıldım artık herşeyden Ben yani DoA oyunu bu gunden ihtibaren bırakmıs durumdayım Zaten yaklasık son 3 aydır Sanmarino da muhabet ettiğiniz kişi bendim Ama artık buraya kadar Sanmarino charını oyunda gorursunuz Hakan -- frmtr de gocabodrumlu nickli arkadas charı kullanmaya devam edicek ama benden buraya kadar Bir oyun icin değmez ancak uzduğum , kırdıgım biri varsa hakkını helal etsin... Cok cok kişiyle tanıstım dostluk edindim. Hepsine teşekkur ederim Madly(Eren)Shynoobi(Umut agbi)Breew(Gokhan ağbi)Stratovarios ( İhsan agbi) Mrcamelot ( Gurkan ) AlphaSquatron ( gokhan ) ve isimlerini yazmadan imhotep , Karasu , winhp222 , xfrostx, immortalbull , theskinx , ve adını sayamadıgım yuzlerce kişiye cok cok cok teşekkur ederim Hakkınızı helal edin. Sağlıcakla kalın Hayatınızda başarılar... __________________