Hostesler İsyanda Inn Hostesler ıonalda kralından zam istediler fakat kral bu teklifi sert bi şekilde reddetti.Bunun uzerine Inn Hostesler grev yapmaya basladılar ve kimsenin parasını ve esyalarını vermiyolar.Zam alıncaya kadar greve devam edeceklerini soyluyolar bunun uzerine Girakon Gm i kral ile konusmaya gitti. 2008 Modası bu seneki moda +7 full chitin set.Moradonda yapılan defilede chitinler ve chitin sheller goz kamastırdı Her yıl orc lar ile humanlar arasında duzenlenen futbol macı bu senede yapıldı.Macı orclar 3-2 lik bi skorla kazandı macta her sene oldugu gibi bu senede olaylar cıktı.Olaya mudahale yine Guardlarndan geldi. Okculuk Turnuvası. Bu seneki Wimbledon okculuk turnuvasını _unbelieve_ isimli 63 levelli okcu kazandı.+6 iron bowu ile goz kamastıram _unbelieve_ cok mutlu oldugunu ve turnuvayı kazanmak icin cok calıştıgını soledi. Plajda Katliam. Bugun pazar oldugu icin herkes el morad plajına doldu.Plajda guneşlenerek gunun keyfini cıkarırken provokesi olan bir wariror plaja bir slot harpy cekti.Plajdakilerin itemleri yanlarında olmadıgı icin hazırlıksız yakalandılar ve bircok kişi hayatını kaybetti.(rezzerlere gun dogdu)Olaya Gm el koydu harpylerin hepsini oldurerek daha fazla can kaybı olmasını onledi.Harpyleri ceken wariror ise hala aranıyor. Meteoroloji Bugun hava sıcaklıgı 26 derece ruzgar karayelden esiyor.Meteoroloji bugun ve yarın havanın yagıslı olmasını bekliyor.onumuzdeki gunlerde hava sıcaklıgının yukselecegini soyluyolar ve oğlen 12 ile 15 arası guneşin altında fazla kalmamalarını soyluyolar bu saatler arasında townda golgelik bi yerde merchan kurabilirsiniz diyolar. Moradonda ise hava sıcaklıgı +4 derece.Yetkililer elbise alacak parası olmayan civcivlere yardım cagrısında bulunuyolar.Yuksek levelli ve parası olan arkadslar moradondaki civcivlere bir elbise alarak onların donarak olmesini onleyebilirsiniz diyolar. Yarın tum haritada guneş gorulecek.. guneyden esecek olan ruzgarlar sıcaklığı hissedilir derecede artıracak... yağışlar doğuya doğru giderken doğuda yer yer karla karışık yağmur ve kar gorulecek...kuzey bolgelerindeki yoğun sis tabakası yarın da etkisini surdurecek Reklamlardan sonra Smilodonlar Vadisi adlı dizi başlayacaktır.İyi seyirler Reklamlar: Herkes bir pm yle yılda 12 taksitle shard sahibi olabilir..2 yıl garanti... eğer urunumuzden memnun kalmassanız 10 gun icinde iade edebilir paranızı geri alabilirsiniz... iyi gunler şindi haberler! 3 gecedir kayıp olan trol yavrusu bulundu, trol wairorların kacırdıhı tahmin edilen cocuktan ifade alınamadı.ifade almaa calışan 3 memur wairor yaralandı. grev!!, grev yapan golemler townı bastı 32 wairor 20asas 12 prist 54 mega oldu ve 13rez yaralandı.knight online gmleri golemlerin daha buyuk alan isteyini kabul edip gravi bastırdı.uygulanılırmı bilinmiyor. teleportta dehşet kaza!!, sarhoş olduhu tahmin edilen bir grup warior maradondan lufersona yarış yaparken şeritten cıkarak karşı şerite gecerek yolar karıştı ve 33 wairor 23 asas 12 prist ve 32 mega kayboldu.tum aramlara rahmen bulunamayan kaza zedelerden umitlerin kesilmesi rahmen aramalar tam surat devam ediyor. haaber bultenimizin sonuna geldik şindi hava durumu. Ardream'da sis, andreamda yohun sis dolayısıyla goruş mesafesi 30 santime kadar duştu dart mareler ve humanlar kendierine saldırma nedeniyle sis gecenene kadar andreamın kapıları genc şovalyelere kapandı. curesel ısınma!, curesel ısınmadan dolayı 3212 harpy oldu gmler şaşkına dondu nedenini araştıran gorevliler co2 nin gecen yıla gore %122 arttıhını tespit ettiler gm onlem olarak tm taşıtları kaldırdı artık savaşta taşıt olmayacak. bunun dışında butun bolge arada sırada yamur ve karla karışık yamr gorulmesine rahmen 20 derecenin altına duşeyecek. trollerle dtsler arasında yaplan mac acı bitti trolller yenilmeye dayanamıynca stslerin kemiklerinle bumerang oynadılar havada ucuşan kemiklerden guneş gouzkmuyordu. nba skeleton 2007 de durumlar iyice karıştı ikinci perontta dtsnin kemiklerinin arasına sıkşan top bulunamayınca mac ertelendi Sendeyiz Uruk Hai Evet gercekten hastanın durumu kotu yanında taş olmadığı icin rezzlerin yapıcağı bişi yok bi scorpion sheild icin değeer mi arkdaşlar game master lar size sesleniyorum b gecin bu kapkacın onunnee Bir tp cetesi daha cokertildi. dark golemler acıktığı icin bakıcısı kecoonur onları bi guzel doyurdu tp lenen kişiler zor durumda kaldı ve acı cekerek dark golemlere yem oldular bunu gore rezzer hemen tp cete cokertme ekibine haber vererek kecoonur u yakaladılar 000000'ın başına gelenler : Knight Online'nin en tanınmış kişilerinden olan 000000 cıktığı Tv showda hayranlarıyla telefonda goruşurken gelen bir telefonla şoke oldu. 000000 tam bir hayranıyla daha goruşup soruları cevaplayacağını sandığı anda Rifat adinda bir priest "000000 abi, ben sizin alt clandaki Tupcu Rıfat. İstediğin 720'lik tupleri eve urduk fakat patron, ‘veresiye olmaz, parasını alın' dedi. Şimdi dukkandayız. Televizyonda seni gorunce bunu soylemek icin aradım’’ sozlerini duyunca şoke oldu. Neye uğradığını şaşıran 000000 programa beş dakika reklam arası verdi. , pathos da oLay!!! : Cz de Kendi Halinde LvL Kasmakta olan DANTE_ ye Spike Vurup Kacan Anarchiq 'e Sinirlenen DANTE_ Tum Czyi Humanlara DAr Etti DANTE_ nin Hışmına ugrayan Humanlar Buyuk Bir Sinirle Bunu gene Kim Kızdırdı Diyerek isyan Ettiler Daha Sonra olaylara Sebebiyet Veren Kişinin Ortaya CıkmasıyLa Anarchiq e 1 Hafta Czye Cıkmama Cezası Verildi... Ks cilere Buyuk Darbe : pathosda Apos slotuna Ks yapan Kscilere Daha fasLa dayanamayan Chucky Uruk Thronlardan Yardım iStedi Uruk Thronların Saldırdıgı Kscilerin Hepsi Hayatlarını Kaybetti Sonra Uruklara Teşekkurlerini iLeten Chucky Birdaha Onları Kesmeyecegine Dair Uruklara Soz Verdi ve sonu bir şiirle kapatalım Warrior'un Gozyasları... Civciv idim Maradon'dan kaptılar 5k verip Lufferson'a attılar Spoiler'a tp yapıp kactılar Boyle oyun olmaz olsun agalar Party party Lufferson'da gezerdim Nerde OK gorsem hemen basardım Arenada gozlerimi acardım Boyle oyun olmaz olsun agalar En sonunda bir partye alındım Once boyle etrafıma bakındım Apostlara ilk vurusta atıldım Lutfen biraz kibar olun agalar Lvl 30 oldum tebrik ettiler Bir hamlede party disband ettiler Eziksin sen diye diye kestiler Boyle oyun olmaz olsun agalar Lvl 40da bir klana yumuldum Kasın beni diye agalar dururdum Bir pelerin goremeden kovuldum Boyle oyun olmaz olsun agalar DTSde ks yiyip bakarım Suikaste kurban gider yatarım Exp icin babamı bile satarım Boyle oyun olmaz olsun agalar Nerde shell li gorsem zoomu cakarım Cevap verir diye mesaj atarım Raptoruna hayran hayran bakarım Bi 5 milyon verse yok mu agalar Undying'de Attila'ya rastladIm Kesmek icin Z ve R ye tIkladIm Party ile ben de yeri kokladım Yok mu 10 tas rezzer yok mu agalar Ezik mezik bir savasta bulundum Buffer yoktu tek başıma koyuldum yarı yolda bir okcuya vuruldum Lag olmasa gosterirdim agalar Magic Anvil yanar soner dururdu Silahlarım boyna heba olurdu Tam sarıda bastım hani olurdu Silahımı geri verin agalar Herkes kospcu olmus nerde adalet Hic kimsede kalmadı huzur saadet Ben de kuracağım en sonunda nihayet Banlamayın beni ne olur agalar :'( Knight Online oynar lvl kasarım Zamanımı yok ederek yasarım Cok gecmedi belki ben de bIkarIm HAYATIMI GERİ VERİN AGALAR Beğendiyseniz Guzel Yorumlarınızı ve Replerinizi Eksik ETMEYİNİZ xD __________________