CxSeyyaHCx!! Basenin En Pis Kxperlarından biri Olarak K0xpu Bırakma Kararı Aldım ..!
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- CxSeyyaHCx!! Basenin En Pis Kxperlarından biri Olarak K0xpu Bırakma Kararı Aldım ..!
-
30-09-2019, 14:31:33Evet beyler ben CxSeyyaHCx Yigit Kxpu bırakıyorum herkes kına yaksın bne bile yakıcam walla kxpla kasarken 62 lvl chara sahip oldum we 21 k da np kastım son 15 gunde basede buyuk bir atak yaparak kxpla da olsa basenin 1incilerinden biri oldum falan filan neyse beyler artıq kxpu bırakıyorum neden buna ikna oldum diye sorarsanız cvbını wereyim...!! Okculuk artıq sıktı we Artıq Cok Kufur yemeye başladım annesi uc kuruşluk bir insan deilim we kxpu bırakıyorum...!! Base de ki eziq wariorlar + asaslar kurtuldunuz benden bugunden itibaren Pc formatlıcam we +7 Eagle Eyes i satıcam premium alıcam we kasmaya başlıcam size bir kac Ss mi Gostercem En zevk aldıqıım zamanları ...!! Burda ki adamlar +80 gorduunuz gibi işte Olumsuzluk İksiri h ttp://img22.**************/my.php?image=zaaaaaaaaaaa.jpg bu resimde karus towndayım we kuleler sıkmıo bununla İlgili konumda oldu h ttp://img22.**************/my.php?image=kulelerskmyor.jpg We Fotojenik 1 kac Ss h ttp://img7.**************/my.php?image=hehehehgq.jpg h ttp://img7.**************/my.php?image=eehhhhe.jpg Artıq Sovmeyin.........!!!!!!!! __________________