S.a arkadaşlar forumda birkac gundur yazılan yazılar ve yapılan yorumlara lirenl –Resul- olarak gerekli acıklamayı yapıyorum herkezin beni anlayacağını temenni ediyorum. 3 senedir Manes Serverinde Aynı nickle oynamakdayım.Sevenimde , Sevmeyenimde olması sizinde bildiğniz uzere doğaldır.Hic kimsenin olamayacağı gibi bende 4/4 luk bir insan değilim.Yanlışlarım , hatalarım mutlaka olmuşdur.Tek amacım ve uğraşım daima bu yanlış ve hataları en aza indirmek olmuşdur. Madem hakkımızda bu konuda yorum yapılmış izninizle acıklık getirelim. Bir arkadaşımız lirenl kufurbaz yazmıs lutfen her secimde , her adaylara bu tur davranışlar sergilemeyi bırakalım ,bu yazıyı yazan ve oyundaki bir cok player birbirlerinin annesine - kız kardeşine agıza alınmayacak kelimeler soyluyorlar .. Ben bu zamana kadar Ne kimsenin annesine kufretmişimdir Nede bundan sonra ederim .. ha .. bukadar alcakca anne kızkardeş kufredenlere de bende argo mutlaka kullanmısımdır , Eger benım onlara kullandıgım bu kelimlerin hesab ını soran varsa once kendisini iyi sınamalı. Lutfen bu kadar rahat şekilde kufurbaz vb kelimerlerle karalamayı bırakın .. Gelelim Hakkımda one surulen bir konuya daha acıklık getireyim .. Bir arkadasımız lirenl paramunda pm'lere cevap vermiyor,cok artist , birde party i baskasına devrediyor yazmış .. bu arkadaşımıza da cevap vereyim . ayarıca bole duşunen herkese. Biz paramun slot larında full time kasıyoruz gun icersinde o arkadasımız gibi dunya kadar pm geliyor bir zamandan sonra yetişemiyoruz , artislikle bunun hicbir alakası yoktur yorgunlugumuzdan oturu de pm ler cogaldıkca party i baska bır arkadasımıza devredip sırayı ona ileytiyorum .. Bunda bile art niyet kovalayanlarada başka diğecek birşey bulamıyorum bu bahsettiklerimi benim gibi paramunda uzun sure kasanlar cok iyi anlayacaktır eminim .. SOn olarak'da Adaylığımıza gelelim .. Evet Nasipse Mayıs ayı SoulsofMischief clanından aday olacağım .. Arkadaslarımızla Goruştuk - Konuşduk - adaylığımızı sizlerede ilettik .. Bu adaylığımızı acıklamak kral olacağımız anlamına gelmez .. kral olurmu , kral olsa ne yapabilir gibi acıklama yapanlar kac kere benim kral oldugumu gorupte ne yaptıgımı bilipde yada ne yapacagımı dusunupde acıklama yapıyor..Lutfen adaylara daha secim başlamadan karalama yapmayınız .. DESTEKLEYEN - DESTEKLEMEYEN / SEVEN - SEVMEYEN HERKEZE TEŞEKKUR EDERİM .. TUM MANES İCİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDER .. TUM ADAYLARA BAŞARILAR DİLERİM lirenl - Resul - __________________