ZerakiKenpaci olay adam iceri.
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ZerakiKenpaci olay adam iceri.
-
30-09-2019, 14:27:30Allahımın npt cisi diyor ya yok boyle bişet metin ( zeus) kardesim sen 1 ay npt den ban yemedinmi? insanda seref olur ya yok boyle bir sey ben yaptım yedim banı ama senin bu yaptını mahalle karıları yapar kendi yaptını baskasına karar buna ne denir bilirmisin seref denen seyi hic duydunmu hayatında . Evet arkadaslar banlandık kimileri tanımadan sovuo coğunluğuda seviniyor ama olayların gorunmeyen yanlarını acalım size.zeus konu acmış arkadasım k2 teşekkur ediyor benle npt yaptını sonra clandan cıktını solememe gerek yok.bana npt ci die sovenler kendileri basede kospu acıp kacarak np kasanlar peki size ne demeli yanıma yaklasmaya dahi cesaret edemeyen kozperler. Neyse gectik gelelim maxiye secim zamanı her sekilde yardım edecez die konusan sonra pm bile bakmayan arkadas sizce sadece 3 ayda 3 milyon np kastımı? cocuk olmayın adam daha ex kasıodu dune kadar herkez bu oyunu bilior imkasız oldunuda . simdi benim anlamadığım su hayatımda kosp kullanmadım illegallikten bahsetmiyorum clanımdada cok kozper vardı ama ben kullanmadım tanıyan tanır.kimsedende ozur dileyecek halim yok yaptıklarımın arkasındayım ama sunu solemeden edemiyecem bu oyunun boku cıkmıs satende insanların kişilikleri de geldiği hali gorunce diecek bişey bulamıyorum.metin denen arkasın 1 ay npt den banlı kalıpda daha utanmadan konu acması ne kadar ironik.yani arkadas dioki zeraki ben sana ii oğretememişim coluk cocukla oynuyosun. Metin coluk cocuk dediklerin varya sadece samet 15 yasında senden 100 kat daha erkek.Biz kimsenin itemini calmadık kimseye ks yapmadık kimseden de ozur dileyecek halim yok ama bizden ozur dilemesi gereken biri varsa oda k2 bizi bu hale getirdiği icin:SBana dostluğu kardeşliği bir kez daha tattıran tum kardeşlerime teşekkur ediyorum onlara hayatlarında başarılar diliyorm.NPT haricinde bir kişiye zarar verdiysem bilmeden veya bilerek ozur dilerim ve bundanda seref duyarım. __________________