World Of Warcraft Action Figure Satış
World Of Warcraft0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- World Of Warcraft
- World Of Warcraft Action Figure Satış
-
30-09-2019, 14:26:34Merhaba arkadaşlar ben gogo_fresh_wow gittigidiyor'dan. Oncelikle ilk mesajım olduğu icin beni yanlış anlamanızı istemiyorum. Eski uyeliğim, mail adresimle beraber gitti ve bu konu icin admin leri rahatsız etmek istemedim. Eski bir frmtr takipcisiyim ve bu siteye değer verdiğim icin buraya tanıtım post u atıyorum. WoW Action Figure Satışı gercekleştiriyoruz gittigidiyor aracılığıyla ve fiyatlarımız piyasaya gore gayet uygun. Gun itibariyle 27 farklı WoW action figure temin edebiliyoruz fakat aradığınız farklı bir model olursa yardımcı da oluyoruz bulmanız icin. Figurler yurtdışından evinize geliyor ve teslimat suresi 10-25 gun arasında. Paketiniz ptt kargoyla elinize geciyor ve kargo surecini takip edebiliyorsunuz ptt sitesi aracılığıyla. İlan linkini aşağıya yazıyorum, yapmanız gereken kopyala-yapıştır metoduyla tarayıcınıza linki girmek. 50 mesaj kuralı dolayısıyla tam link veremedim. urun.gittigidiyor.com/World-Of-Warcraft-Buyuk-WoW-Action-Figureler_W0QQidZZ38200673 Ayrıca, ozel mesaj yollayarak bana ulaşıp, istediğiniz modelleri bildirip frmtr ozel bir teklif alabilirsiniz gittigidiyor harici işlem ile. Umarım ilginizi ceker. Okuduğunuz icin teşekkur ederim. __________________