world of warcraft nasil birakilir
World Of Warcraft0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- World Of Warcraft
- world of warcraft nasil birakilir
-
30-09-2019, 14:23:00su ana kadar world of warcraft ile ilgili bilgi iceren yazilarim olmustur ve bunlarin yararlarini gormusler vardir diye umuyorum. simdi yazacagim bilgi iceren yazi ise son bilgi iceren yazim olucak cunku wow u biraktim. peki wow u birakma nedenleri neler olabilir? baska oyuna baslama oyunun zevk vermemesi is-okul-sosyal hayat sorunlari vs vs peki birakmak icin neler gerekir? acikcasi ben kendimi oyaliyacak baska seyler bulmakla yetindim.. spor-sinema-okul-kiz arkadas-is falan filan ....aradiginda aslinda bulabiliyorsun... onceden wow oynamak icin zaman olmadigini dusunuyorken simdi wow oynamak icin ne kadar cok zamanim oldugunu ve aslinda gunumun ne kadar cogunlugunu kapsadigini fark ettim. eger benim gibi arkadaslarinizda wow oynayan tipler ise bu sizin icin dahada zorlasir cunku kimi arasaniz yok abi raid var yok haci arena takilyorum cevaplari geliyor ..... eeeh iste kiz arkadasiniz var ise ve wow oynamiyorsa cok iyi biraz onunla zaman gecirin....aslinda benim icidne bir merak konusu beni birakan cogu kiz arkadasim wow u onlara tercih ettigim icin birakti ...acaba bu ne sebeble birakir diye bir deneme icerisinideyim... ben birakali yaklasik 4 hafta ya yakin oldu ....bir kac hafta oncede kapadim accountu oyunuda sildim donmemeye kararliyim..... burda yazdiklarim birakmak icin uyguladigim kendi taktiklerim eger ki siz daha cok biliyorsaniz ve paylasirsaniz hem bizden sonrakiler hemde BEN biraz daha cok yararlanabiliriz .... __________________