1 Haftadır ceşmede tatilimi yaparken ordan 1 arka sıfre verdım ıtemlerım de kıtlı deıldı ya pc sınde trojan vardı yada baska bı yerden soyuldu 3 senedır bısey olmadı ıtemler acık durdu kısmet bu zamanaymıs tatilden eve donduğumde chara gırmez olaydım o kadar emek vs vs aslında hic koymadı giden itemler nasıl olsa vericek alan serefsiz hesabını ahirette bir bir vericek hesabını ne anlıyorlarsa item calmaktan hala bu devirde ramazan arifesinde bu kadar uzduler ya benı ne dıyım Oyuna devam edıcem gerek arkadasların charlarıyla chaoslara felan gırıcem eğer olursa yenı server gelırse oraya baslamayı dusunuyorum Giden itemler : +9 dual cleaver +8 chitin set Priest pendant +1 Skeleton belt ıvır zıvır gem vs vs 69 olan charım hacklenmedı 80 liğe aktarmıstım onda takılıyordum ondaydı ıtemler ne dıyelım bu aralar cok hack var dikkat edin gecenlerde thelastlegend24 volkan kardeşimde hack yedi burdan onada gecmiş olsun dıyorum herkeze iyi oyunlar... arkadaslar bırakma duzeriz diyorlarda onlarıda zor duruma sokmak istemiyorum 6senelik ko hayatıma bıraz ara vermek lazım lise 4 e gectım oss ye calısmak gerek az __________________