Evt Arkadaşlar oyundada soran oluyor durum nedir diye. Bugun Savcılıga tekrar gittim. Dosya durumumu sordum dosya hala savcılıkta bir yere gitmemiş. Savcı izine gitmiş :S Dilekcemin ve İfade tutunagımın fotokopisini rica ettim Daha sonra Gayrettepe Asayiş şube mudurlugune Bilişim Şucları mudurluğune gittim. İlk sordukları Knight Online mi oldu Gercekten Cok iyi karşıladılar ve ilgilendiler Dosyamin Oraya gelmesi gerektiğini soylediler. savcı kendisi gonderirse 10 gune Yada ust dosyayla bana verirse hemen getir araştirmaya başlayalim dediler. Ben Sordum Netice Alabilirmiyiz bu konuyla ilgili umitleneyeimmi diye. daha once boyle olaylar oldugunu ve neticelendiğini soylediler. Gercekten beni cok rahatlattilar Elimde Caldiktan sonra Konusmaların Ksc leri var Adam zaten orda Caldim diyor. Daha sonra Şahısla ilgili Msn adresi buldum % 90 o gibi msn de konusmadim su an. Tam emin olmaya calişiyorum. Cuma gunude Savcılıga tekrar gidip dosyayi bana vermeleri rica edicem direk gidip bilişim suclarına kendim vericem olayi hızlandırmak icin. Bilişim suclarindaki polisler gercekten cok yardimci oluyorlar Eger Sizinde Başınıza boyle bir olay gelirse Hakkınızı sonuna kadar arayin derim. herkeze iyi oyunlar __________________