RhoecuS-Announcement ( iceri onemli )
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- RhoecuS-Announcement ( iceri onemli )
-
30-09-2019, 14:17:38Arkadaşlar bi sure once kurulan Announcement clanı Fatih (Uselless) tarafından kuruldu herşey iyi guzel hoş devam ediyor bir kac gun once kendisi pm attı bana dedi Meric 20 gbye iron neck buldum vs vs Adam oyundan cakmıyor gel alalım şunu işte paylaşırız gibi şeyler soyledi inanmak zor tabi tedbiri elden bırakmıyoruz biz dedim olmaz felan ya işte item varsa ver gibi şeyler soyledi dedim shio +3 var verelim alalım itemi okadar ucuzsa daha sonrasında icime kurt duştu itemi vermedim dedim adam shio +3 e itemi vericekmide kabul ettimide dedim cevap gelmedi kendisinden daha sonrasında forumda bir konu gordum aynı numarayı bizim clandan birine yapmış ve arkadaş bir takım şeyler vermiş daha sonrasında tabiki olanlar oluyor ve tabi ben bunun uzerine kendisiylle bir tartışma yaşadım ve daha sonrası h ttp://img203.**************/i/rhoecuban.jpg h ttp://w ww.frmtr.com/kronos/3610851-bu-sefer-biraz-ucuz-yirttik.html (Konunun devamını okursanız ) Arkadaşlar bunları başkalarınında başına gelmesin diye anlatıyorum herhangi bir garez vs vs tarzı olanlar icin acmadım Saygılarımla RhoecuS-Meric __________________