hack yemeyin girin boşuna hack yemeyin
Knight Online0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- hack yemeyin girin boşuna hack yemeyin
-
30-09-2019, 14:13:46Herkes kendini bişe sanıyor hack nedir bilmiyorlar sonra en kral adam hack iyince vayy diyip bu adamldamı ban yedi derler... arkdaslar en kral adam olsada hack yer, Keylogerin ne oldugunu trojenin ne oldğunu bilmedikten sonra yerr...Adamlaer itemleri kilitli diye keyiflerine gore sitelere girip knight onlıne siyah oyun temasını indiriyorlar Cok biliyormuş gibi, Sanki O temanın İceriğinde neler var neler yok cok iyi biliyormuş gibi, ses Dosyasının icerisine bir video nun icerisine dahi keyloger yerletirilebiliyor.. Ama bizim Ne yazıkkı oyunu cok iyi bilen arkadaşlarımız Bu saf duruma duşmektedir.. arkdaşlar hack yemek istemiyorsanız eğer şu dediklerimi yerine Getirin Oncelikler knight online Gamefist haricinde Hic bir siteye girmeyin Siyah temaymış ses efeckleriymiz oyun arayuzuymuş Ne kadar temiz olsa olsun indirmeyin ve yuklemeyin.. charınızı Hic bir internet cafeden acmayın. Şifenizi En iyi arkadaşınız dahi Olsa bile Vermeyin Adı uzerinde Şifre Şifrenin anlamı zaten gizli Kodlar Gizlı anahtar, siz anahtarınızı herkese verirseniz sonra beni kim soydu dersiniz.. şifrenizi her ay değiştirin ve şifrenizi ekran klavyesi ile girmeye gayret ediniz. benim bire bir bu uygulamaları yapan uzerinde 150 gb ilık itemler olan arkdaşlarım var ve bu itemler kilitli değil PC'nizi temiz kullandıktan sonra itemlerinizi kilitlemenize bile gerek yok ben dahi itemlerimi kilitlemedim ve kilitlemiyorum... Herkese hayırlıgunler amacım yardım etmek lutfen fazla oyuna gelmeyin...... __________________