Deathwing= 80 Shaman / 80 Mage / 60 DK...... Veknilash= 70 Shaman / 30 warlock
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Deathwing= 80 Shaman / 80 Mage / 60 DK...... Veknilash= 70 Shaman / 30 warlock
-
30-09-2019, 14:01:15Characterin nicki: Darkphoneix Characterin sınıfı : Shaman Characterin ırkı : Draenei level : 80 Characterin realmı: Deathwing Characterin extra ozellikleri notlar: Riding : 300/300 Mining: 450/450 Herbalism : 450/450 3 parca valorous + 1 parca heroes set bonusu vardır. heroes olan eldiven , valorous olanlar chest , panth ve shoulder.Full epic olmakla birlikte guildin en iyi dps lerindenim. Guild de sereverın en iyi guildleri arasındadır , şuana kadar butun dungeonların heroiclerini bitirdik.Shamanın ayrıca toplam 700 un ustune cıkan pvp itemları mevcuttur . ( epic mavi karışık ) Karakterin nickinden armory e bakabilirsiniz.... Karakterde epic flaying mount mevcuttur , (ceşitli gusel drake mountlar vardır) Bu charım ulduar icin gerekli butun itemlara sahiptir yani istediğiniz guilde rahatca girebilirsiniz... .................................................. ......................................... Characterin nicki:Kaltaknecla Characterin sınıfı : Mage Characterin ırkı : Draenei level : 80 Characterin realmı: Deathwing Characterin extra ozellikleri notlar: first aid 325 /375 Riding : 300/300 Inscription: 431/450 Tailoring: 440/450 Karakterim 80 olalı cok uzun bi sure olmadığından ustundeki itemlarıda cok iyi değil ... Fakat Epic flaying mountu bulunmaktadır , tailoringlerin kullanabildiği ucan halısı vardır. .................................................. ..................................... Characterin nicki: Artheas Characterin sınıfı : Deathknight Characterin ırkı : Nightelf Characterin realmı: Deathwing level : 60 .................................................. .................... Characterin nicki: Darkphoneix Characterin sınıfı : Shaman Characterin ırkı : Troll Characterin realmı: Vek' Nilash level : 70 Characterin extra ozellikleri notlar: Riding : 300/300 Alchemy : 375/450 Herbalism : 375/450 Burning zamanında main charımdı arkların isteğiyle alliance serverına gecip orda devam etmiştim , shaman severler icin ikinci bir char , epic flying mountu vardır yalnızca cold weather eğitimi almak gerekiyor charın uzerinde 2300g bulunmaktadır buda bu eğitimi fazlasıyla karşılıyacaktır. .................................................. .................................. Characterin nicki: Ibraam Characterin sınıfı : Warlock Characterin ırkı : Bloodelf Characterin realmı: Vek' Nilash level : 30 bir hevesle başlamıştım artık accountun yeni sahibi kasmak isterse 30 lvl bir warlock hazır duruyor. .................................................. ................................... .................................................. ................................... Genel olarak , bu accountu 3 yıldan beridir kullanıyorum okuduğum bolumun son donemine girdiğim icin wow u bırakmaya karar verdim , Bu account a genel olarak shaman charımın uzerine yuklenmiştim shamanlara karşı ozel bir sempatim vardır Benim gibi shaman seven arkadaşlar icin hem horde hemde alliance shaman vardır .(horde 70 olsada kısa surede kasılarak 80 yapılabilir. ) Bu accountun fiyatı ne kadar eder bilmiyorum ama ilgilenen arkadaşlar bana vereceğim tel den ulaşabilirler . Pazarlık yaparak uygun bir fiyatta anlaşabileceğimizi sanıyorum . Ben ibrahim emre.... Tel no : 0533 646 20 31 email koyamıyorum 50 msj istiyor eğer mesaj atarsanız ben size emailimi veririm.... __________________