85 Lvl 375 Ilvl(Pve) Troll Hunter (Jaedenar Eu)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 85 Lvl 375 Ilvl(Pve) Troll Hunter (Jaedenar Eu)
-
30-09-2019, 14:00:21Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...recha/advanced Characterin nicki: Norecha Characterin realmı: Jaedenar Sehir: Ankara Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E (Gizli soru ve cevabı) *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: H *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E Fiyat: 450 TL Accountun ilk sahibiyim. Tek karakter vardır o da bu hunter. 50k gold vardır toplam Karakterin gearı ortada pvp yapmadım hic full pve gearlı 375 ilvl. trinketler haric full firelands gearlıdır. firelandsteki factionla repim revered, biraz daha kasıp exalted olunca 391 yuzuk de alınacak yani. hesabı cataclysmde actım, normal modda butun content temizlenmiştir, şu sıralar guildim heroic firelands yapıyor ama yaz olduğu icin oynayamıyorum o yuzden satmaya karar verdim. En son molten core dailylerini bitirdim, meta achiyi tamamladım title+mountı aldım. bilmeyenler icin en az 1 aylık bi farm gerekiyor. raid yapacaklar icin bulunmaz acc. her turlu guilde de girersiniz gerekirse. Pek mount vs kasmadım, zor duşen mountlardan Aeonaxx ın mountu var en zor alınan budur heralde iclerinde, vp den duşen mount var, bi de molten front dailylerinden gelen var. yer mountlarından da zulaman timed mountı var armoryde var zaten hepsi. msn: [email protected] lutfen ciddi alıcılar mail atsın sadece sacma sapan sorular sormaya eklemeyin. __________________