Oyun hakkında birkac soru
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun hakkında birkac soru
-
30-09-2019, 14:00:03oncelikle herkese selamlar.. sonunda wow a başlayabildim ve şu lanet oyun ko yu bıraktım oyun cok guzel, bicok şeyi oynayarak oğrendim ama halen oğrenemediğim aklıma takılan bikac soru var.. soracagım soruların cevabını yeni başlayanlar rehberinde de bulamadım. yardımcı olabilecek olan varsa minnettar kalırım.. not: karakterim executus pvp serverında 15 lvl blood elf hunter. eversong woodsta başladı ve şuan altındaki bolge olan ghostlandstayım. 1)yakında 20 lvl olacam ve oyun beni almayacak kart isteyecek. oyuna devam etmek icin classic wow u ve 60 gunluk pre-paid kartı almam gerekiyormuş. bunları gamesatis diye bi siteden alacam da oyunu aldıgımda cd key olarak mı geliyor ve başka bi arkadasım da aldıgım oyundan faydalanabiliyor mu ? yoksa oyunu hesabımızın ustune mi kaydediyoruz ? 2) aldıktan sonra hangisini once yuklicem ve sitede nereden yuklicem ? ( ilk 2 sorumla ilgili onceden acılmış guncel siteyi anlatan konu varsa lutfen beni yonlendiriniz) 3) oyunda tam olarak amac ne, mesela ko da bi karakter acıyorduk kasıp itemini alıp pvp (pk) haritalarına gecip karşı ırktaki oyuncularla savaşarak national point (np) kasıyorduk clan ve party halinde. ve eskiden gayet zevkliydi. peki sistem burada nasıl işliyor ? pk denen bir olay var mı varsa da atmak icin illaki +80e mi kasmamız gerekiyor ? 4) ben eversong woods isimli haritada başladım şuan ghostlandstayım ama 2 haritada da hic potcuya rastlamadım. yiyecek icecek satan yerler var. fakat onları da canavarla savaşırken kullanamıyorum oturum 20 saniyenin gecmesini beklemek zorundayım sanırım yoksa boşa gidiyor yemek. zaten 20 saniyede duşuk lvl oldugum icin can da doluyor mana da. ama canavarla savaşırken direk pot kullanmak istiyorum nereden alabilirim satan npclerin ustunde ne yazar ? 5)oyunda herhangi bir duşmana (allianceden) olursek uzerimizdeki para gidiyormu ? yani parayı uzerimizde taşısak bişe olurmu yoksa The Bank yazan bankada mı tutmamız gerekiyor ? ve ko daki gibi herhangi bir bankaya koydugumuz parayı veya itemi başka bir şehirdeki bankayı actıgımızda gorebiliyormuyuz ? yardımcı olursanız cok sevinirim.. herkese iyi forumlar.. __________________