Biz Bu Turkler Şeytana Papucunu Ters Giydirir... Lafi uzatmayim hemen olayi anlatayim: (isimler atmasyondur ) AAA isimli bir oyuncu glass belt satar BBB isimli bir oyuncuda +7 hell breaker satar AAA adli oyuncu glass belte karsilik ne istedigini sorar ben şayet rol+elfbelt+21gb veririm dedim oda derki +7 hb lazım sadece ve sonra shouttan BBB isimli oyuncunun +7 hell breaker sattigini gorursunuz ve ne kadar diye sorarsiniz sonra adam 21gb+ rouge itemi lazim rol vs.vs.vs... gibi der rol+elfbelt de sizi ikna eder sonra glass belt alacagim hevesi ile hemen verilir itemler +7 hb alınır sonra glass belti satan AAA adamına gider dersinki +7 hb buldum gel ver glassi al +7hb yi ondan gelen cevap daha şimdi glass belti degistim hb+7 karsiliginda kusura bakma der +7 hell breakerin degeri bi rol ile ayni fiyattadir sizi dolayli yoldan dolandirirlar ve bir elf belt kadar zarara ugrarsiniz Dikkatli olun __________________________________________________ ____________ NOT : Gariban Turk Cocugu oldugum icin yemedim ama az daha ben bile yiyecektim o yanlis pm nin sayesinde yırttım ( sozde hellbreakeri satan adam basta ispanyolum fazla ingilizce bilmiyorum der glass belti satan adam ise turkum der siz baglanti kuramazsiniz ikisi arasinda...) __________________________________________________ ____________ Rep istiyom acikcasi cok kaliteli bi dolandiricilik teknigi sakın boyle bi cembere girmeyin yapacaginiz alimlar satimlar en fazla 2 kişi arasinda gecsin Ders olmasi dilegi ile...Teşekkurler... __________________