sell 80 lvl full item'lı belf horde dk!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- sell 80 lvl full item'lı belf horde dk!
-
30-09-2019, 13:57:08Armory: eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Talnivarr&n=Mellkor Characterin nicki: Mellkor Characterin realmı: Talnivarr Characterin Factionu: Horde Characterin Irkı: Blood Elf (male) Accountta bir lvl 80 dk bi lvl 75 warrior (male tauren) bir de 23 shaman bulunmaktadır. Armoryden de gorebilceğiniz gibi dk'nın ustu gayet guzel istediğiniz her raidde spot bulabilirsiniz. Dk'da ve Warrior'da epic flying mount trainleri yapıldı , dk'nın 5 epic flying ve 8 epic normal mountu olmak uzere toplam 19 bineği var. Normal mountlardan bi tanesi Mecha-hog diğer bir adıyla chopper oyundaki değeri 17k. Charın uzerinde 2500g para var ve bankasında 4-5k civarı mat var (bu yalan gibi gelebilir ama değil o matları profları fullemek icin saklıodum). Lvl 23 shamanda banka olarak kullanılmak uzere 2 tabı acık guild var. charda 8 k honor 240 arena puanı war.6 parca tank gearı var epic , 1 de epic pvp bacaklığı var. Charın ilk kullanıcısyım cdler elimde tertemiz fakat İzmirde oturuyorum İzmir dışına cıkmam zor yuzyuze yapamayabiliriz ama 3 cdyi kargoyla alan arkadaşıma gondereceğimi temin ederim (kardo ucretleri de bana ait ). Fiyat olarak 550 duşunuorm ilgilenen varsa bana ozel mesaj atabilirler ve ya yorumlara yazabilirler. *SecretQuestion/SecretAnswer var mı: E *MAIL varmı: Evet *CD-KEY varmı: Evet (cdleri de alan arkadaşa vericem) *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik verilicekmi: H (isteğe bağlı verilebilir de) __________________