orc male hunterin ismi huntsmandır.twilight drake,red drake,red proto drake,bronze drake,mechano hog,grand ice mammoth,black war bear vs vs gibi bir cok mountu bulunmaktadır (raid ve heroic raid achivelerinde 2 eksigi var her an black ve violet proto drake de alabilirim). gearı şu an da top enddir alacak başka bir itemi kalmamıştır ulduara kadar .) pvp seti 1 parca deadly 4 parca hatefuldur,set dışı itemleri deadlydir wrist ve belt haric,wg mark itemleri mevcuttur 49klık pvp trinketi vardır.jewelcraftingde 2 3 recipe haric eksigi yoktur 2 adet yeni eklenen boe recipei de vardır. priestim troll female olup ismi rahibeteresadır.amani war bear ve netherdrakeleri vardır.woltkdan once main charım oldugu icin swp seti falan hala bankasında bulunmaktadır .pvp seti yoktur.enchantingde ve alchda eksigi yoktur. deathknightim bloodelf femaledir ve ismi bloodychicdir. pve gearı full 10 man gearıdır pvp gearı 1 parca deadly 3 parca hatefull, set dışı itemleri deadlydir 49klık pvp trinketi mevcuttur.tank gearı 10 man droplarından olusmaktadır ve full enchantlıdır. accountta bir de 39 lvl rogue twink vardır, dofrmbehind hunterde 450 cooking ve fishing priestte 450 cooking 375 fishing vardır accountu komple satıyorum tum charlarda epic flying ve cold weather flying skilli mevcuttur,ilk sahibiyim email gizli soru gibi şeyler verilecektir.kayseri ve ankara olması durumunda elden teslim yapılacaktır.accountla birlikte istenilen miktarda gold verilebilir fiyata yansır. ilgilenen arkadaşlar ozel mesaj yoluyla irtibata gecsin. mesaja link eklenmedigi icin armoryden aratırsanız dunemaul serverinde isimleriyle charları gorebilirsiniz. isteyen ingame gelebilir charları da gorebilir. __________________