Aeon-Gaming Online oyun
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Aeon-Gaming Online oyun
-
30-09-2019, 13:56:54Aeon-Gaming Online oyun hizmetleri.... Aeon-Gaming ailesi tekrar birleşerek hizmete girmiştir. Şu anda 2000 online kapasiteli WoW Wotlk Serverı ı ile 32 kişilik CS server ı bulunmaktadır. Surekli iş başında olan developer takımı ile her gun bir cok hata duzeltilmekte ayrıca surekli online olan GM'leri ile sizlere oyun icinde de yardım etmedir. GM'ler sizlere sadece oyundaki hatalar konusunda yardım etmekle kalmayıp her hangi bi group quest ini veya intance ı eğer yeterli online kullanıcısı yok ise onlar icinde size normal bir player gibi yardım edeceklerdir. Şu anda yeni acılan Aeon-Gaming Wotlk Half-Fun tek server ı ile hizmete başlamıştır. Server 3.0.9 desteklemektedir.Surekli guncel tutulmaya calışılmakta size oyunu en zevkli ve ucretsiz şekilde sunmaktadır. Uye sayıların artması ile ceşitli fun event lar yapılıp eğlencenin doruk noktasına cıkacağımıza inanıyoruz. Aeon-Gaming WoW Web sitesi. : wow.aeon-gaming. com Yukardaki adresten detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz sitemiz tamamen turkcedir ve GM'lerde turk olduğundan rahat rahat dertleşebilirsiniz. =) CS server ı icin: cs1.aeon-gaming.com __________________