Şu an dunyanın en iyi private serverı wowscape olarak gorunuo.Her gun en az 4500 online kişi toplamda 9400den fazla oyuncusu var.Ben W o w c r a c k bolumunde oynuyorum 70dranei paladinim var .Serverın en iyi guildi turk guildi ve bizim guildimiz.Adı "Turkish EternetY" şu an uye sayısı full 500 uyemiz var ama gelirseniz bişeyler ayarlamaya calışırız.Guildimizde yaklaşık 250-300 70lvl var.Her gun en az 2 kere guil raidi yapılıo.Oyundaki adım yazuach.Guildimizde her zmn item ve para yardımı yapılır.Sanırım 100un uzerinde enc kasan var ve bedava butun itemlerinize enc basılır(ben dahil)Hepinizi wowscapeye en iyi private servera bekleriz. Server 4 ana bolumden oluşuo bunlar 1.wowstormirek 60lvlden başlıyorsunuz ve vendorlarda t2 set ve o lvlin en iyi silahları satılıo.kasma seviyesi orjinal serverla aynı. 2.wowscape::normal 1lvlden başlıyorsunuz.Funserver. 3.w o w c r a c k:fun server.benim oynadığım server. 4.Battleground:70lvlde başlayıp direk battleground yapıyorsunuz. 5:Wowlegion:1 lvlden başlıyorsunuz.Kasma seviyesi orjinalle aynı. Account registarion:h t t p : / / a c c o u n t . w o w s c a p e . n e t / r e g i s t e r . p h p Realimsti:s e t r e a l m l i s t l o g o n . w o w s c a p e . n e t Not:Boşlukları kaldırmayı unutmayın. Servera başlamayı uşunen herkeze şimdiden iyi oyunlar diliyorum __________________