Nick : Shandrel Realm : Stormscale Spec : Hybrid Class : Warlock Race : Blood Elf Gender : Female Spell P. = 2411 Haste = 331 Crit Chance =%31 Hit = 273 (Grand Firestone ile %31 cirt) Mining:450 Enchanting:410 Epic Flying Mount acılmıştır =) . Full Epic gearlı , full T7.5 ve her turlu raid e rahatlıkla girebilecek bir char .Uzerinde sadece 400-500 g olmasına rağmen , ustunde cok değerli satılabilecek itemler var (1 stack titansteel vb.) Yaklaşık oalrak 3-4 k goldluk item cıkar tahminimce . Bunun yanı 550 resi'lik pvp gear ı de var (1 deadly 1 hateful 3 savage wrist vs.) . Aynı accounta 80 lvl'lık PvP Rogue da var . Nick : Ashtalar Realm : Stormscale Spec : Muti. pvp 41/5/25 Class : Rogue Race : Blood Elf Gender : Male Skinning:450 Leatherworking : 200 Epic Flying mount bundada acıktır =) . Full pvp gearlıdır (2-3 item haricinde) ve pvp nin yanı sıra 10/25 man nax 10/25 man OS a da rahatlıkla girebilir . Ben bu accountu olduğu gibi satmak istiyorum , yani bu 2 charı birden satcam . Bu accountun ilk ve tek sahibi benim . Auth. key'ler account informationları sadece ben biliyorum . Her iki chardada harcanmadık 800 civarı arena puanı vardır . Ayrıca Stormscale serverında yaklaşık 4-5 tane account bound itemim de vardır . (alt kasmak icin twink vs. ) . Warlockun 3 tane title ı vardır (Challenger; ... The Hallowed , Champion of the Frozen Wastes ) . Sadece ciddi olan arkadaşlar irtibata gecsin lutfen ve satış olayı Bursa'da elden olacak . Warlock icin 600 ytl Rogue icinde 350 ytl . Pazarlığa acıktır . İrtibata gecmek isteyenler : MSN : [email protected] Cep no : 0537 940 64 97 Eğer telefondan ulaşırsanız daha iyi olur bilgisayarım bozuldu şu sıralar giremiyorum bilgisayara . (İsteyenler eu.wowarmory'dan charlara bakabilir , yada oyundada kendim gosterebilirim. =) ). 50 uzerinde mesajım olmadığı icin linkleri doğru duzgun yazamadım __________________