Bu konuyu acsam mı acmasam mı diye duşundum acaba bu konuda bahsedeceğim canlılar icin uğraşmaya değer mi diye... Oyuna eşek yukuyle para verip item alan ve 3 kuruş oyun bilmeden herkesi kesebileceğine inanan bebeler ile doldu taştı oyun. Lanet olsun asas oynamaya başladıgım gune , dedirtmek icin cok calışıyor bazıları. İsim vermeyeceğim. Zaten cok var bunlardan. Ve pek cok arkadaşımızın da bu bebeler ile başı beladadır. Eğer konuyu okuyanlar arasında başına boyle şeyler gelen arkadaşlarım varsa tek ricam isim vermemeleri ve kavga cıkarmamaları. Ağız tadıyla vs atamaz olduk. 5 vsnin en az 3unun sonunda karşıdaki eleman başlıyor saydırmaya.. Kesse de , kesilse de... -hf akar -super koxp pedalsın lan sen ************************** O hp oyle dolmaz holy akaar daha cok var. Hele de bugun başıma gelen bir şey var ki bana bu konuyu actırdı işte. 9raum 9 dwsi olmasına rağmen benim gibi carının ederi en fazla 250 lira olan adamla vsde dd takan ve sabaha kadar atsak kesemeyecek bir bebek. .. Ve onun kadar olmasa da bol itemli , en azından benim carımdan 3 tane edecek bir arkadası.. Vs de 3-4 dk dayandım diye demediklerini bırakmadılar. Yahu o kadar itemin var dayandı diye tebrik edeceğine adam başladı koxp hf pedal makro... En son dayanamadım dedim maşalah ne bilgisayarım varmış, bu kadar programa ragmen hic kasmıyor... Bu insanların oncelikle kafalarına sokmaları gereken birşey var ki , item herşey degil. Ha , cok şey evet ama hersey degil. İtemi iyi olan herkesi saniyesinde kesecek dograyacak asascak diye bişey yok. Playerlik diye bişeyden bahsedilir işte ama bu elemanların haberi yok belliki. Oyuna yatkın olmak , el alışkanlıgı vs.. Soyledikleri laflara rağmen pm atıp insan gibi konusmaya calışıyorum aldıgım cevaplar daha fena. Sen nasıl oyle toplayabilirsin , ben yapamıyorum.. Ee vsde kimse olmesin o zaman ? Holy bastın diyorlar , 4k hp ile evet holy bastım... Hem hp hem mana nasıl oluyor ? 5 yıldır asas oynuyorum bırak da dengeleyim. Daha neler var neler. Bunun bir oyun oldugu coktan unutulmuş zaten. Vsde yattıgında karşısındakini tebrik etmeyi eziklik goruyor coğu kişi. Bunun yanında cok kaliteli , duzgun insanlarla da vs attım tanıştım cok da memnunum. jrlegendmylife , uqalareis , shadeles , powerofmachine şimdi aklıma bunlar geldi bunları yazdım. Keşke herkes belli bir olgunlukta olsa da bu arkadaşlarımız gibi işin sadece keyfine baksa __________________