Gametrium (Lagmı,O da ne ?)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Gametrium (Lagmı,O da ne ?)
-
30-09-2019, 13:55:06İkisini bir arada,birbirine karışmayan tatları almak isteyen oyuncular icin Gametrium acıldı.WoW.gametrium.com.Gecici olarak kolay bir uyelik sistemi yaptık.Sitenin bazı yerleri değişecek..Ben eski bir official oyuncusu olarak sizlere samimi olarak soyluyorum ki hem pvp,hem pveyi beraber yaşayacağız.Siteye giriş yaptığınızda son duzeltilenler bolumunde duzeltilen dungeonların ne kadar duzeltildiğini gorebilirsiniz.Dungeonların hepsi acık ve tamamına yakını duzgun calışıyor.Diyebilirim ki bugune kadar tatmak istediğiniz pve tadını tadacaksınız.Ayrıca wow-turk,turk-wow oyuncularına ozel olarak bir sistem geliştirdik.70-80 arası karakterlerinizden herhangi birisini yetkili arkadaşa verip,sildirip Gt(Gametrium) realmimizde aynı levelde karakter acabilirsiniz.Journ. trainer ve 300 gold size bunun yanında verilecek.Ancak ne yazık ki itemleri veremiyoruz.Buda serverımızda guc eşitliği acısından uygulanmış bir şey. Şu an exp kasma oranı 3x daha fazla.Sadece bir sureliğine.Server fun değildir. Lore eventleri yapıyoruz,gold eventleri var,ileride umuyorum pvp,pve ve daha ceşit eventleri goreceğiz şu an level duşuk olduğundan olsa gerek [] Gm,mod alımları şu an acık.Gercekten uğraşan bir Adminimiz var ve diğer buglu realmler gibi olmaması icin surekli tabloları duzeltiyor. Ayrıca bu realmde diğer kendini ilah sanan Admin,Gm lerin aksine her biri gecmişinde aynı raidlerde bulunduğum cok iyi lider ve muhabbeti olan insanlar. Denemenizi tavsiye ediyorum.80 olan arkadaşlar raidlere başlama hazırlığında [8D] Lagmı? O da ne ? __________________