Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdı.Lvl in ve classın onemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodun.Başta skill sıfırlama yotemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu . 2.Duvara girme bugı:Abyss dungeonda duvarın yanına yanaşıp relog yapınca duvarın icinden cıkmamızı sağlayan bugdır.Aynı işi koxp da yapıyo.Şuan hala devam ediyo sanırım. 3.Lvl bugı:Knight empire ın başlarında her atlanan lvl de experince nin sapıtması ile oluşan bi bugdı kısa surdu allahtan. 4.Oluye trade atma bugı:Uzerinde taş olmadan vefat eden kardeşlerimizin cenazesini kaldırmak icin oyuna relog olması sağlanır oyuna yeni girdiğinde char ayakta cıkar ve yatmadan trade atarsan taş verebilirsin.Şuan devam etmiyor.Ama nasıl olduysa cz de oluyken biri bana trade attı cozemedim. 5.Hortlak bugı:Olen şahsın exp inin gitmesine rağmen yatmamış olması haraket edebilmesi bugı.Daha gecenlerde gordum 6.Olmeden olme bugı:Hp 0 olmamasına rağmen olduğumuzde gercekleşen bug bana cok oluyo. 7.Silah kucultme bugı:Oluyken elimizdeki silahı cıkartıp giydiğimizde silahın ufacık olması durumu. 8.Clan bug:Cok ceşitli bi bugtı clandan cıkmayı clan kurmayı clan dağıtmayı ally almayı engelliyen bi bugdı baya uzun surdu.Şuan yok 9.Trina bugı:Gold premium alanlara gelmesi gereken trinanın gelmemesi.Şuan duzeldi sanırım. 10.Yuzyılın bugı:Başıma gelmedi anlatan kişinin dediğine gore;Irk değiştirdiğinde kıyafetlerin ustunde kalıyormuş ve statların sıfırlanıyormuş.Yani bu durumda ustunde +8 chitinlerle 255 str verebilirsin nekdar doğrudur ve devam ediyomu bilemem. 11.En nefret ettiğim bug skillerin isim bugı:Yaklaşık 1 senedir belkide daha fazla suregelen bug.Priestte ve magede skillerin acıklamaları yanlış yazıyodu.Drakede duzeldi. 12.Transformation bugı:Ts basılı iken relog yapınca ts surmesine rağmen etkisi gidiyo.Şuan hala devam etmekte. 13.Yenidoğan bugı:Empire ın başlarında vardı yeni doğduğunda henuz yanıp sonerken monsterların atak yapabilmesi sonucu olumle sonuclanan bug.Cok expimi yemiştir. 14.Guard Tower bugı:Towerlara ezik char yatırdıktan sonra relog yaptırılır ve butun kuleler bu ezik chara dalar orclarda ellerini kollarını salla¤¤¤¤¤ towna girer nowa atar.Bu bugda şuan yok ama neye yarar artık towerlar gıdıklıyo . 15.Guard Tower bugı2 :Cz deki butun guard towerlar yok olmuştu bi ara orclar bizim towndaydı biz orcların townd¤¤¤¤endi townumuza nowa town yapmıştık Guinnesi zorlıcak bi bug daha . 16.Npc bugı:Ben bitek arenada gordum butun npc ler yok olmuştu giren icerde kalıyodu.Arena en kalabalık gunlerinden birini yaşamıştı. 17.-para bugı:Belli bir limitten fazla para aldığın zaman ustundeki para - ye duşuyodu başıma gelmedi hic okadar param olmadı .Şuan oyle bişey yok galiba.(son aldığım bilgilere gore hala devam ediyomuş .) 18.Swift bugı:Rogue swifti atmaya başladığında swift atabilceği alanda olmana rağmen swift skilli gercekleştiğinde gerekli alanın dışına cıktığında swift failed vermez ve buglı swift gelir.Koşamazsın fakat swiftte alamazsın.Ya olceksin ya buz yiceksin yada relog yapcaksın.Hala devam ediyo. 19.Msj gecikme bugırakede başladı başıma 1-2 sefer geldi.Oyunda hic lag olmamasına rağmen yolladığım msjlar 1 dk falan sonra gidiyo.Relogla geciyo. 20.Abyss dungeon key bugı:Abyssde key gereken katlara monster kesemeden cıkmamızı sağlayan bugdı.Biri merchant acar keyleri koyardı.Bizde butun keyleri tek tek alarak kasada ayrı ayrı durmalarını sağlardık.Bu şekilde hic monster kesemden istedimiz kata cıkardık şuan bu bug duzeltildi. 21.Yeni skill bugı:Skill dizliminin kaydolmaması.Cozemediler gitti gıcık bug. 22.For¤¤¤ten temple bugı:Tam olarak nasıl yapılıyo bilmiyom ama bu sebepten banlananları gordum . 23.Glitch:Kovaladığımız kişiye yetişmemizi sağlayan bug.Bazı skilleri sağ tuşa alıp hızlıca basarak adamın adım atmasını engelleyip hızlıca kaymasını sağlarız.Şuan calışmıyo sanırım. 24.Turkce karakterli account isimleri:Bu tur hesaplardan oyuna 2 kez login olup dupe yapılıyodu sanırım artık oda mumkun deil. 25.Abyss de bir defaya mahsus monstera yatınca exp gitmiyo.Devam ediyomu bilmiyom. 26.Masterlar ezik savaşında:60 olup master skillerini actıktan sonra lvl duşerek ezik savaşına girip npnin anasını ağlatmak.Artık olmuyo ALINTIDIR... __________________