Oncelikle arkadaslar hepimizin bildiği gibi bundan yaklasık 1 ya da1,5 ay once bu foruma, WoW forumuna bu oyun hakkında iftiralar iceren bir yazı yazıldı. ve ne kadar bu oyundan cıkarı olan insan vaRsa bu konuya destek verdi. Arkadaslar bu konuları acanlar ve destekleyenler muhtemelen KO oyununda Gb, premium satan kişilerdir. ve elbette KO nun bırakılması onların cıkarlarına ters duşuyor. Niyetleri iyi olsaydı bu konuyu Wow forumunun orta yerine değil, KO forumuna acarlardı. Burada, Wow forumunda bizim yaptıgımız şey, wow'a başlayacak insanlara yardım etmek, oyunu oynayanlarla muhabbet etmketir. Diğer oyunların forumlarında diğer oyunlara laf atmak, yalan ,iftiralar atmak, bu oyunun propagandasını yapmak değildir. bizler bu oyunu seviyoruz ve oynuyoruz. Bu oyuna baslamak isteyenlere de yardımcı oluyoruz. Kendi aramızda, kendi kendimize paylasım yapıyoruz. Gelelim ko oyunu ile wow un kıyaslanmasına: Ben de eski bir KO oyuncusuyum.Ko oyununa lafım yok, kesinlikle yok. Ama Ko oyuncusuna kesinlikle lafım war. Ko oyuncusu derken dıupecilerden, koxperlardan, dolandırıcılardan, terbiyesiz pokelerden bahsediyorum. Elimde Totemic spear +8 ile moradonda dolasırken en azından 8 tane pm geliyor " kanka elindekini dupe yapak mı" gibisinden laflar ediyorlar. her gun mailime "g1 kredi kazandınız mesajları geliyordu" Ben bu tur şeylerden bıktım. G1 in yaptıgı "Plat premium" cash ile pot satma olayından bahsetmiyorum bile. Ama oyunun oynanısı halen zevkli. koxperlar vs. olmadıgı surece cok guzel bir oyun olabilirdi. Gelelim wow'a... world of warcraft, bambaska bir oyun. Herseyden once Premium diye bir olay yok. Dolandırıcılık yok. Birine item yapıyorum. parası olmadıgı icin bendensin diyorum ona paraya gerek yok diyorum. 1-2 saat sonra aynı arkadas geliyor ve bana paranın kalanını ve karsılayacak değerde itemleri veriyor. İnsanlar kesinlikle cok yardımsever. Quest yaparken benden 10-20 lvl yuksek bir elemandan yardım istedim. daha level 20 dim o sıralar. adam questlerimin hepsini yaptı, ustune 50 gold ve bana yararı olan 1 kac item bıraktı. pek cok arkadasım da benzerini yasamıstır. Insanlar cok yardımsever.. topkı ko nun ilk halleri (4-5 yıl once) gibi... lvl 80 oldugunuzda asıl oyun başlıyor tabi. lvl 80 olurujm şu itemleri alırım olayı yok. Parayla iten dizemezsiniz zaten. raidlere yani 25- 40 kişilikl partylere gireceksiniz ve saatlerini harcayacaksınız. tabi bunun farkında bile olmayacaksınız cunku yediğiniz her wipe, oldurduğunuz her boss size ayrı ir zevk verecek. Şimdi arkadaslar bu oyuna iftira atmadan once lutfen adam gibi oynayın şu oyunu. Lvl 80 olmakla adam ya da profesyonel olunmuyor. İnsanlar bir oyuna başlayacaksa bbaşlayacaktır ve bunu İsteseneniz de istemeseniz de engelleyemezsiniz. saygılarımı sunarım... __________________