Satılık WOW Account (80 warrior dps - 80 warlock - 71 shaman)
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık WOW Account (80 warrior dps - 80 warlock - 71 shaman)
-
30-09-2019, 13:48:03Level 80 Orc Warrior / Level 80 Blood Elf Warlock / Level 71 Troll Shaman Karakterlerin hepsi EU-Auchindoun (PVP) Realm'ında. Komple account'u satmak istiyorum, karakterleri tek tek almak isteyenler lutfen msg atmasınlar. Satış nedeni artık bu oyundan kurtulmak istiyorum. (linklerin basına "h" ekleyiniz, uyelıgım yeni oldugundan link vermeme izin vermiyor) 80 Warrior : ttp://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Reis 80 Warlock : ttp://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Estelio 71 Shaman : ttp://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Auchindoun&n=Walco LVL 80 ORC WARRIOR (FURY)------------------------------------------------------ * Karakterde T7.5 4/5 Valor seti vardır. * Armory'de %crit ve attack power degerleri berserker stance'i baz almayarak yazdıgı ıcın eksık gozukmektedir. Gercek degerler, unbuff attack power 4300 kusur ve %36.20 crit şeklindedir. 20k health wardır. 250 hit rating wardır. Warrior icin soft hit cap 176'dır, yani 250 hit rating ile hicbir sarı atağınız misslemez. * Main olarak dps'e yogunlasılmıstır. 10 ve 25 men yerlerde cogu boss'larda 1.oluyordum, overall'da da ilk 3'te oluyordum. Karakterin dps'i oldukca iyidir. * Ayrıca tank itemları da epic ve mawi olmak uzere yeterli seviyededir. Defense capped ve %dodge-%parry-%block degerleri yeterlidir. * 11.000 gold'a aldıgım oyundaki en iyi dps trinketi olan Darkmoon trinketi de bulunmaktadır. (+90 str veren) * Main olarak oynadıgım warrior karakterinde bankası full + full potionlar, flaskler, +attack power stamina veren yemekler, yemek ve potion yapmak icin gereken malzemelerle doludur. * 450 cooking kasıp epic recipeleri de almıstım, yani kendı yemeginizi kendınız de pısırebılırsınız Ayrıca fish feast recipesi de ogrenılmıstır. * Hicbir harcama yapmadan sizi 1-2 ay goturecek kadar potion&flask vardır. * Epic flying ogrenilmistir. Cold-Weather flying de ogrenılmıstır. Diger tum karakterlerdede epic flying ogrenilmistir. * Mount olarak 6-7 mount vardır. Reputation kasıp Red Drake almıstım. Ayrıca Black War-Kodo ve Black-War Mammoth da vardır. * PVP seti olarak +250 resillience vardır. 1-2 wg daha yaparak +80 resil veren trinket alınabılır. LVL 80 BLOOD ELF WARLOCK (DEST)----------------------------------------------------- * Itemları cok cok iyi olmasada hatrı sayılır dps yapmaktadır. Alt olarak kastıgım bu karakter son zamanlarda main olarak oynamaya baslamamla birkac epic item almış bulunmaktayım. * Bu karakterde warrior kadar iddaalı itemlar yoktur. Bankasında pek cok item da yoktur. Ama kendini idare edebilecek kadar flask we potion wardır. Meslekler: 80 Warrior: 450 Blacksmith & 450 Mining 80 Warlock: 450 Herbalism & 390 Enchanting 71 Shaman : 450 Jewelcrafting & 450 Alchemy (elixir master) * Account'ta toplam olarak 6,000 gold bulunmaktadır. Sırf bu gold'u satmak istesem 100-150 TL gibi bir fiyata gidiyor bildiginiz uzere. * 3 karakterde birbirine uyumlu ve bayagı para kazandıran meslekler vardır. (Elixir Master Alchemy-Jewelcrafting.. Blacksmith-Mining.. Enchanting-Herbalism) * Para basmak bu account sahibi icin cocuk oyuncagı olacaktır eger oynamayı biliyorsanız * Warrior ile Eternal Belt Buckle malzemelerini AH'den alıp, yapıp, satarak 20k gold kazanmıstım birkac hafta boyunca. Kolay para kazanmak icin en etkili yol buydu ben oynarken * Kısacası account dolu dolu bir account'tur. Karakterler, ozellikle main olarak oynadıgım warrior gercekten emek verdigim bir karakterdir. * Account kullanıcı adı-şifresi, kayıtlı mail adresi ve şifresi, account'un gizli-soru cevabı, mail adresinin gizli-soru cevabı, wow ve wotlk cd-key'leri ve hatta istenirse kimlik fotokopi resmi satın alacak kişiye temin edilecektir. * Son olarak şuan bulundugu guild'da 550 dkp'si vardır ve guzel bir silah alabılecek yeterli seviyede dkp'si vardır. Turk guild'didir. Oynamaya orda dewam edebilirsiniz isteğe baglı. * Fiyat olarak duşunduğum rakam 450 TL 'dir. Pazarlık payı wardır. İlgilenenler ozel mesaj yoluyla yada [email protected] adresinden msn yoluyla bana ulaşabılırler. __________________