Herşeyiyle tamamen benim ilk accountum ve sağlıklı bir accounttur. Oyunu bıraktığım ve para ihtiyacım olduğu icin hesabımı satıyorum. Emeklerimi ve vaktimi hice sayarak zamanında paketleri aldığım fiyata satacağım (150 lira). 85 level cataclsymde oynanmış druid vardır. 80 level paladin ve 20-50 arası her classtan karakter vardır accountta. Satın alacak arkadaşların [email protected] adresine mail atarak veyahut 0534 325 14 29 u arayarak iletişime gecebilirler. Alış-veriş te her turlu kolaylığı ve guveni sağlayacağıma soz veriyorum. Aşağıda da verdiğim bilgiler doğrultusunda kimliği, cd keyleri, şifresi, sorusu ve her turlu guvenlik işlemine yarayacak bilgi tas tamam vardır. Alacak şanslı arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...hramaug/simple nick: Zadhramaug Realm: Sylvanas Horde Sehir: Aydın Account bilgileri: Her acıdan herşeyi tamamdır. *SQ/SA var mı:Evet -gizli soru ve cevabı- *MAIL varmı:Evet *CD-KEY varmı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi:Evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:Evet __________________