Accountumu Satıyorum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Accountumu Satıyorum
-
30-09-2019, 13:47:24Merhaba Arkadaşlar İlk Olarak Size Accountumu Biraz Tanıtayım... -------Burning Legion------ 85 Dwarf Furry Warrior item lvl 368 85 Gnome Arcane Mage item lvl 347 Professionlar Tailoring (500) Enchanting (500) 47 Night Elf Hunter Chest Shoulder (leather herloom) + bow ve 2h axe herloom (25 lvl lvling guildi mevcut) 18 Human Paladin Chest shoulder Plate Herloom + 1 h weapon mevcut 6 Gnome Priest Chest Shoulder İnt Mace Herloom hunter paladin ve priest lvl kasmaya uygun kıvamdadır gerek herloomlar gerek guild olarak. 3 karakterde 25 lvl aynı guilddedir. Karakteri Satmayı Dusundugum Fiyat 120 Turk Lirasıdır a)Satış Konusunda Pazarlıkta Yardımcı Olabılrımıyım Olamazmıyım Satış Zamanı Belirleyecek b)Elden Satış Havele İle Satış Banka Havalesi İle Satış İcin Uygunum c) Nufus Cuzdanı Fotokopısı Alıcıya Verılecektır d) Karakterde Herhangıbır Problem Olmamıstır Bugune kadar hack gold alımı vs karakterın sıcılı temızdır ilgilenenler bana buradan yazabılır postunu dikkata aldıgım kısılere gerı donus yapabılırım telefon bıraksınlar hoşcakalın __________________