Oyundan soğudum
Oyun Dünyası0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyundan soğudum
-
30-09-2019, 13:47:13Selam herkese oncelikle, oyunu 80-90 gundur oynuyorum.85 rogue karekterim var ve deli olmama az kaldı.Rogue ile epey iyi oynamama rağmen blizzard gorduğum kadarıyla bazı sınıflara o kadar cc ve kurtulma skili vermişki sırf gelde sinir ol diye.2v2 arena yapıyoruz, bu dengesizlik yuzune yendiğimiz kadar yeniliyoruz.Partnerimde mm hunter yani oyunda iki tane berbat sınıf.Rogue iyi diyenler olacaktır.Fakat 1v1 de 2v2 de sinir krizi gecirtecek cok sınıf gelecektir karşısınıza. Druid'e bakıyorum adam ayı formunda mangle ile benim ambush ve backstaptan daha fazla vuruyor. Faerie Fire ile gorunmez olmanı engelliyor.Cok fazla heal yapıp hp sini fulleyebilir.Resmen antisi roguen.Cyclone ve roottan bahsetmiyorum. Dk, frost ve unholy'e bir şey demek istemiyorum fakat pve tarafı olan blood pvp de diğer taraflardan daha cok iş yapıyor.Adamlar tank tarafında 25k dan az dmg vurmuyor.(resil 3860 ve full pvp itemlerim var, sorun itemlerde değil)kendine oyle bir heal basıyorki bir anda dolduruyor canını.Adamı kesmek icin herşeyi yapıyorum silahını alıp kesmeyi,stunlamayı evade acmayı fakat gorduğum kadarıyla sorun bende değil oyunun sisteminde. Mage, slow, root, blink,stun, pet, gorunmezlik,shield,Mirror Image,Ice Block yani yok yok bir tek kendine heal vermesi yok.(frost mage)Bu sınıfa diyecek bir şey yok.Cunku blizzard iyi iş yapmış ve her şeyi vermiş, bir kac tane daha bir şey versinlerde olumsuz olsunlar diyorum. Paladin, immune,immune,imm... yani sinir ol gel.Adam retri paladin.İmmune acıp kendine bir heal basıyor.Holy halt etmiş yanında.Damage deseniz 30-25k bu civarlarda cok guzel yani.Holy derseniz 2v2 de adam aptal değilse kesilmesi imkansız nerdeyse.Healerların coğu oyle.Ben bir knight oynayan cocuklarda gordum full hp basıldığını birde bu sacma oyunda. Priest ve warlock, ikisinin feari sizi cıldırtabilir.Oyleki chatten arkadaşa mesajlar yazıyorum. Daha cok şeyden bahsetmek istiyorum fakat oyun o kadar kotu ki.Bu bir gunumuzu alır.Aoc gibi guzel bir mantık, guzel grafikten fakat oyun mantığından bihaber insanlar yuzune bitmiş bir oyundan sonra cok tercih edilen bir oyunda da bunları gormek gercekten cok guzel bir duygu anlatamam. Bu arada diğer sınıflardan da actım dk, druid gorduğum kadarıyla benim rogue ile adam kesmeye harcadığım emeğin yarısını gostermesen bile adamları cok rahat kesebiliyorsun.Funcom, herkesin gozunde failcom olduydu.Blizzarda ne diyecekler bekliyorum. Sacmalamış olabilirim ama cok sinir oldum.Şimdiden iyi gunler herkese. __________________