bışlıyorum buraya aıt bı konu deıl ama onemli bi durum !! evet beyler bi yandan askerlik bi yandan da ugraşmak zorunda oldugum ozel işlerimden dolayı cahrımı satmaya karar verdım cogunzunda bıldıgı gıbı bu cahr 2 gunde kasıldı 3 4 gunde de adream yapı 28 k np hatırı sayılır cok samımı dostları ve adreamda kendizne has bi adı var adreamdaki şimdilk en sağlam bp ve en sağlam ilk 3 cahrdan biridir (kesınlıkle polemk olusturmayın bu benım gorusum kımseyde gorusun sormuyorum bılmeyenlere vermıs olduugn ufak bı bılgıdır bu :P ) cahrımın butun kesn ve guvelik şifereleri vardır g1 e uyedir ! itemler ytl ile satıkdır eger anlaşma saglanırsa diger serverlerden takas olur +7 HB (REBITHLI) +7 DS (REBITHSİZ) +6 PAPER DD ( BIZIM SERVERDE DD25 CS FLAN YOK O YUZDEN COK DEGERLI BI ITEMDIR BU ) +8 FABRİC SET STR +8 FABRİC SET HP +6 CLUB DEFANS FABRIC +7 SPEAR DEFANS FABRİC +7 2H LR GİGA (COGU KISI BUNU KARISITIRI ANLIŞ ANLAŞILMASIN BILGI VERIYORUM DEEP SCARIN LIFGTING HALI ) +7 SS +7 DOL +0 İRON NECK +0 İRON BELT +0 ROC +0 ROC +0 WARRİOR EARRİNG +0 WARRİOR EARRİNG +1 BELT OF FİRE +1 BELT OF İCE +1 BELT OF LIGHTING itemlerin cogu bunlar fakat bazıları 76 lwl charda kaldı eger alıcı cıddı ise onlarıda toplu satımlarda koyabılrıım ekleyın konusalım [email protected] not cokda ısteklı deılım o yuzden fıyatlarda ındırım beklmeyın soylıycegım fıyatlardan caymıacam buraya yazmadım lunku hala emın deılım satıp satmamkada __________________