85 Lvl.Orcy Funny Warrior - Zenedar...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- 85 Lvl.Orcy Funny Warrior - Zenedar...
-
30-09-2019, 13:46:53Level: 85 Class: Orcy Funny Warrior Karakter Adı: Potkabac Realm: Zenedar Armory Linki: http://eu.battle.net/wow/en/characte...kabac/advanced İlk başlangıc cd-key biliniyor mu? EVET Tum Cd Keyler Mevcutmu? EVET Accounta kayıtlı e-mail bilgileri var mı? EVET Accounta kayıtlı soyisim doğru biliniyor mu? EVET Gizli soru ve cevabı biliniyor mu? EVET Account Payment - kredi kartından odemelere acık mı? EVET Fiyatı: 135 TL. Car Serverda Yerli Bir Guild'dedir... Merhaba Sevgili Arkadaşlar... Accaunta Ait 4 Adet Cd Key Elimde Mevcuttur. Bu 4 Cd Keye Gozum Gibi Bakmam Soylendi ve Tek Kopya Olarak Saklıyorum. Alacak Arkadaşa Elden Teslim Etmeyi ve Bu Konuda Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamayacağını Belirtmek İsterim. 4 Adet Keyin Ne Gibi Saklanması Gereken Bir Kaidesi Var Halaa Anlamadım Ama Gozum Gibi Bakıyor ve Koruyorum. Elden Teslimat Olursa Benim İcin İyi Olur. Bunun Dışında Her Turlu Guvenceyi Sağlayabilirim. Ankarada İkamet Ediyorum... Uzun Zamandır Online Knight Online Oynuyordum. Hilesi Hurdası ve Kosp Olayları Beni Yıldırdığı İcin Adam Akıllı Bir Oyun Oynamak ve Zevk Almak Amacıyla W.O.W 'a Gecmeyi Planlıyordum. Kendim Akvaryum ve Sus Balıkları Amator Uretimi Yaparken Takas Yoluyla Bu Karakteri Bir Kardeşimden Aldım. Bir Kac Ay Once Oynamayı ve Bir Takım Hazırlıklar İcinde Olduğu İcin Oyunu Bıraktığını Soyleyince Takası Gercekleştirdik. Accaunta Girer Girmez Yeni Bir Car Acarak Oyunu Tanımaya ve Oğrenmeye Calıştım. Lakin Gordumki Ben Bu Oyunu Beceremeyeceğim. Dilinden Dişinden Bir Turlu Anlayamadım. Her Ne Kadar Cabalasamda ve Okuduğum Yorumlardan Oyunun Asıl 85 Lvl'den Sonra Başladığı Yazılıp Cizildiğini Gorsemde, Tum Cabalarıma Rağmen Ben Bu Oyunu Bir Turlu Cozemedim. Oynamayı Gercekten Cok İstiyorum Ama Tamamen Oyuna Yabancı Kaldım ve Kavrayamadım. Yazdığınız Cizdiğiniz Hic Bir Şeyi Anlamıyor, Forumlarda Her Ne Kadar Deyimler, Kısaltmalar, Komutlar vsvs'ler Anlatılsada Halaa Hic Bir Şey Bilememek Beni Tamamen Hayal Kırıklığına Uğrattı ve Tum Hevesim Kırıldı. Oyunu Cok Sevdiğim Ve 10 Lvl 'a Kadar Kasdığım Yeni Deneme Carımdan Zevk Aldığımı Soylesemde Carı ve Accauntu Satmaya Karar Verdim... Belirttiğim Gibi Yukarıda Verdiğim Carın Linkinden Oğrenmek İstediğiniz Her Şeyi Sanırım Oğrenebilirsiniz. Piyasada Ortalama 4 Adet Toplam Paket Fiyatının 130 Lira Olduğunu Goruncede Cara 135 Tl Gibi Bir Fiyat Bictim. Ucuzdur Pahalıdır Orasını Bilmem Carın ve Accauntun Fiyatı Budur __________________