Bugun ! Gercekler Gercekten Acı
Knight Online0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Bugun ! Gercekler Gercekten Acı
-
30-09-2019, 13:44:29Sabahdır Kasıyorsunuz BI TEk Sız Para Vermıyorsunuz Bızde Para Verıyoruz Sagdan Soldan Borcla Plat Alıyoruz Dedi Slota Ks Gelen Kozper lar Tebessum Ettım Allah Allah Dedim Borcla Aldıgın Platı Burda Ks Yapmak Icın Mı Kullanacaksın Dedim.Oda Hayır Ama Ne Yapalım En Iyı Ve Serı Ex Suanda Burda Ama Meleeler KAsıyor Bız Koxperlar Alnımızın Terıyle Kasamıyacaz Mı DEdi YIne Tebessum Ettım.Fakat Bişeyi Farkettim.Bız Slotda Essek Gıbı Pc Basında Slot Donmeye Ugrasırken O Adamlar Afk Olarak Kaybolup Gıttı Bız Dc Oluyoruz Onlar Olmuyor ( HF Ozellıgımıdır ARtık ) Bu Oyun Bu Kadar Adeletsizken Tekrar Donme Kararı Aldıgıma Uzuldum Sadece...Bu Oyuna KE deyken Basladım.Insan BU Kadar Guzel Bı Oyun Olmasına Ragmen Oynayamadıgına Uzuluyor.Kufur Etmek IStemıyorum Gercekden Artık Sanal Bısey Icın Kufure Cok Karsıyım.Ama Boyle Cocuk Dıyorum Ben Cunku Gercek Koxperlar Yanı Buyukler Isı Buyuk Tutar Onlar Gelıp Paramun Donmezler...Cocuklarla Ugrasmak Artık Sıktı Adama Ks Yapma Dersın Ana Bacı Kufure Baslar.Sankı Anasına Laf Ettım.Yazık Bu Oyun Yuzunden Okulumu Bıle Bırakdım 4 Yıl Once Sımdı Bakıyorumda Bosunaymıs.Koxp Duzeylı Sekılde Varken Bu Oyunda PK yapmak Inanın Bana Dunyanın En Guzel Kadınıyla Yatmakdan Daha Zevklıydı.Hele NT Icın Hıc Bısey Dıyemem.Ama Bu Oyunda Artık NT Gırınce Guard Tower lar Degıl Koxper Towerlar Vuruyor.Bu Oyunla Ilgılenmeyenlerın Sorunu.... ++++ İoniadayken Butun Sorunların Bas Kaynagı GM imiz. Aleenia yı Bu Servera da Game Master Yapan Oyun Yonetıcılerıne Ayrı Teseskkur Edıyoruz Iskencelerınden Dolayı.Calimastrio yu Gorevden Alıp Tek Sorumlu Yaptıkdan Sonra Ionıanın Halı Ortaya Cıkmısdı 2.Haftanın Sonunda Burada Boyle Olacak Aleenia ya Parayı Veren Clan Serverın Kralı Olacak Kalan Herkes Mal Mal Bakıcak Baska Bısey Demıyorum.... Game Over __________________