3 karekterde aynı accountdadır; Meraba arkadaşlar oyunu bırakıyorum; Ilk olarak warlockla başlayalım full content cleardır. PvE setini armoryden gorebilirsiniz statlara ve gear a bakmak icin armoryde sinistrad yazın karekter grim batol de Warlock da pve olarak; 2 parca hateful(kafalık omuzluk), eldiven savege,gerisi brutal dır. 50k honor duruyor harcamadım. 102 heroism 26 valor --------------------------------------------------------------- paladin paladinin pve seti retridir armoryden de gorebilirsiniz stat ve pve gearı karekteri gormek icin armory e baileyss yazın twisting nether adlı serverdadır karekterin pvp seti tahmin edilebilceği gibi holy dir. 600 resilince a sahiptir. suan ztn pvp spec. 2k para 85 heroism 30 valor 2 parca t.7,25 lik tank gear ı da mevcuttur ---------------------------------------------------------------- Account da birde lvl 71 rogue mevcut yeni sahibinin kasmasını beklemektedir Fiyatı 500 ytl olarak duşunuyorum ilgilenenler PM atabilir msn dende konuşabilir sileriz et hotmail nokta com link veremiyorum kusra bakma 50 msg ım olmadıgından takas duşunmuyorum GLl&Hf __________________