S.a Arkadaşlar Oncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar. Son zamanlarda artan k0xper oyuncu sayısı ile gun gectikce oyundan dahada soğumaya başlamıştım.En sonunda sinirlerimin sınır noktasına gelmesini başardılar k0xp ile oynayan arkadaşlar.Oyundaki suanki durum şu Kendi paramızı yatırıyoruz Premium, cash gibi eşyalar alıyoruz sonucta ise kendi paramız ile cz de olsun ftlerde savaşlarda rezil oluyoruz oyunu benim icin oynamanın bir anlamı kalmadı zaten.Belki oyuna tekrar donerim ama k0xp kalkarsa oda zaten sadece biz playerler icin sadece son bir umit onunda gercekleşecek gibi durmuyor.Legal bi şekilde kastım charımı ama karşılığının bu olmaması gerektiğini duşunuyorum. Hakkım varsa helal hoş olsun Sizlerde haklarınızı helal edersiniz inş. Elveda ko elvada manes. Tum JanissaryS clan memberlerine ve diğer beni Tanıyan tanımayan tum arkadaşlara selamlar saygılar. EZEL49 Not : Charın uzerindeki itemler satılıktır.Charla beraber bi alıcı cıkarsa ucuza vericem. Ayrıntılı bilgi pazar bolumunde var zaten. __________________