Ya Sizi Anlamak Gercekten cok guc Bir kopser olduk diye Yahudiyle bir TutMak Hakikaten Sacmalık ya Ulan Bir oyun Karakteri ya Bir Oyun Karakteriniz Kesildi diye Yahudiyle bir Tutuyorsunuz Bir oyun sizi Bu kadar Asalaklaştırmış! Bir oyun sizi Bu kadar Pc ye Bağlamış Gercekten acınası haldesiniz Biri Cıkmış diyor ki ben Sabah 8 lere Kadar Ex kastım Bu kişi De FachaRetUrntheback Yani o Meşhur Yalakaları Servarda Dolu olan klan Siz Sabahlara Kadar Pc Başında Oyun icin Ex Kasarken Kocum Bu Yahudiler Sizin Din kardeşlerinize Eziyet Yapiyor SiziN icinize Girmiş Tum Finansal değerlerinize eL atmış uLkenizi icTen ice Yıkmaya Calışan Tum Turkiye'nin Turklere Ait olduğu sanılan Şirketlerden Hisseler Koparıp ulkenizi icten kemirmeye urunLeri size satarak Sizden KazandIkları ParaLarla Kalkıp ta Sizin Sabahlara Kadar Ex kasıyorum Emek harciyorum dediğiniz Lanet Olası bir Oyun icinde Dururken SAbah Namazı Kılarken. Sokakta dolaşırken,Kundaktaki Cocuklara Kurşun sıkacak kadar ********leşen iNsanLarla Bir Kopseri bir Tutuyorsunuz.... Sizin Cerceveniz Bu kadar Kucuk işte Sizin GozLeriniz Anca Sabahlara KAdar Pc başında MaL Mal klavye TuşLarına Basmakla YetineceK kadar kucuk işte Şu Kahrolası Oyuna Ayırdığınız Vakiti Biraz Donupde Gercek hayata Daha fazla zaman ayırsaydınız Belkide boyle Şeyler cok daha Azalrdı Sınırda Şehit duşuyor sen evinde oturup ex kasarken Nabiyorsun? Gozunun Onunde ulkende Cevre zararlısı Nukleer Santral Anlaşmaları imzalanıyor Nabiyorsun? Gozunun Onunde Ulkenin Her noktasını Nerdeyse Parselliyor Dış gucLer Sen Nabıyorsun??? Bir Kahrolası Ko ya Sabahlara Kadar ex kasiyorsun 7.24 bir Oyuna OdaklananLar Var BU ulke Yarın obur Gun de elinden senin Evini alrsa Da sen Pc başında Kasmaya devam et olur mu? Bir Kopser Olduk diye Kimse Beni Dunya PisLiği Yahudilerle Masum insanlara Kurşun Sıkan Bu ulkeyi Parsel ParseL almaYa Calışan Dunyanın Gozu Onunde ulusLararası sularda sivillere Kurşun sıkan Kişiliksizlerle Bir Tutamaz.... Bir oyundaki Sacma sapan yargılar yuzunden de; Kimse Benim Adamlığıma Kişiliğime Laf edemez!!!!! Ben Kimseyi Tanımadan Kimse Hakkında Tek kelime yorum yapmam Ama siz KopserLeri Nerdeyse Vatan Haini GoreceK kadar bU oyuna Odaklanmışsınız Ben Beni boyle GorenLerDen ozur beklemiyorum da... Cunku Ben değil Siz Acınacak Haldesiniz!!! Siz Bunun Farkına varamayacak Kadar kuculmuş Gozunuzu Bir oyun ya bir pc oyunu Hırsı Burumuş Kadar KuculMuşsunuz! __________________