Knight Online Bitti! K2'Nin yeni gozdesi R.O.M
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Knight Online Bitti! K2'Nin yeni gozdesi R.O.M
-
30-09-2019, 13:43:01Evet arkadaşlar oyunun son halini hepimiz biliyoruz. Yoneticiler K.O ile uğraşmıyor yada koxpu kaldırmak icin calışıyorlar gibi bi duşunce vardı herkesin aklında ama bununla sadece kendimizi kandırdığımızı anladım K2 artık yeni oyunuyla uğraşıyor ve cıkardığı Runes Of Magic oyununa fazlasıyla guveniyor.Ozellikle Turkiye ağırlıklı sağlam reklamlara başladılar. Oyunun boyutu 3,5 gb gibi birşey ama oyun Knighttan sonra gercekten devrim.. Oyunun WOW ve KO birleşimi olduğu soyleniyor.. Ayrıca oyun %100 Turkce. Oyunun uzun zamandır internetten yazılı ve goruntulu tanıtımı-reklamı yapıldı ve artık oyuncu toplanacak. (Şuanda bile KO Kadar oyuncu aktif) Oyunun boyutu buyuk olduğu icin oncelikle 23 mayısta (yarın) Hurriyet gazetesiyle birlikte ucretsiz cd dağıtacaklarmış.. Eğer yazı boşa gecirmeyecem diyorsanız bi bakın derim.. Şahsen ben oyle yapacağım sizinde knight la artık zaman kaybetmemenizi istediğim icin bu konuyu actım.. Knightı kapatmasalarda artık şuan nasılsa oyle gideceğine eminim.. Ben k2 ile yada hurriyet gazetesi ile bağlantılı değilim sadece zamanınızı oyunla değelendirecekseniz iyi değerlendirin diye soyluyorum. Herkese iyi forumlar.. __________________