Satilik lvl 80 death knight + lvl 70 warlock + lvl 70 shaman
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satilik lvl 80 death knight + lvl 70 warlock + lvl 70 shaman
-
30-09-2019, 13:42:52LVL 80 DEATH KNIGHT isim= Nemrac Bloodelf horde Link ekleyemiyorum armoryler icin!! Karakter Grim Batol (pvp) EU serverındadır. En son Duel Wield oynadığımdan armory ve itemler bu şekildedir.Bu itemler haricinde cantada -2h spear Cryptfiend's Bite Naxx 25 Heigan drop ve destekleyeci diğer epic itemlarda bulunmaktadır.( şu anda DW olduğundan hit gear fazladır bilginize)(Ayrıca 2h specle hp, AP ve Crit daha fazla artar) -Heroic tanking icin yeterli tank gear ve cok az sayıda pvp gear ve heroic/valorous badgeler bulunmaktadır. Ayrıca karakterde -Epic flying ve Cold weather flying bulunmaktadır( heryerde ucar ) -2 Adet epic dragon ve epic Deathcharger ayrıca realy rare drop Baron rivendare's Mount -450 mining ve 432 JC mevcut.. -banka charlarıyla bırlıkte 1000g kadar para ve bircok meslek malzemeleri bulunmaktadır. -Kullanableceği butun Weapon lar icin skill maxx leveldedir. LVL 70 WARLOCK isim=Loxi Bloodelf Horde Death knight ile aynı serverdadır.Armory de sorun var acamıorum karakter adı Loxi. Bu charı Wotlk gelmeden once kullanıyordum genel olarak pvp amaclı kullandım..uzerindeki itemlerde genel olarak pvp reward ve karazhan droptur. -350 enchanting ve 350 tailoring vardır. -Bankada eski ve yeni ecnhant ve bolca kumaş mevcuttur.. LVL 70 SHAMAN isim : SHAMEX server: Agamaggan Dranei Ally Armory linki ekleyemiyorum Tamamı budur.. Msn= [email protected] Tel: 0533 570 9973 Fiyat= 300 lira pazarlıksız Odeme=Banka havale yada izmir ici elden __________________