Evet arkadaslar kaleyi Ourforce almistir. Biliyorum cekemiyorsunuz bu durumu gocunuyorsunuz. illegal ile savunma yapana illegal cvp legal adama legal cvp verilir (anlayana kisa ve ozlu soz ) Burdan soyluyorum suan da playerim diye ortada gezenlerin %90 i k0sper olmus yada tbl ile gelmis playerim diyor. evet ben kendim pm den konustum ve konusmada soyledim buna cesareti olan bir clan varsa buyursun 100 makinali internet cafeye k0sp yok illegal hic birsey yok tek clana tek clan 15 adet full dizili char var ortada illegal olmadan bir clan varsa kale ile birlikte 15 tane char sahibi olacak karsiliginida koyacak tabi yenilirse ayni es degeri kendisi de koyacak. eger bu lafin ustune halen k0sper bilmem ne diyorsaniz da ne diyeyim okuma yazma ve anlama kabiliyetinizi artirin diyorum... NOT : DC sorun diyen arkadaslara BEN GM oldum onume geleni oyundan attim kaleyi boyle aldik sizin iciniz rahatlasin ne diyeyim siz k0spersiniz ustune birde adam olamamissiniz kullandiginiz sey sizde dc edin GM nizmi yok gelin bana :P bana polemik icin gelmeyin buraya soylediklerimi anlamayan da yorum yapmasin... ImNightkiss __________________