birkac sorum olucak
Oyun Dünyası0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- birkac sorum olucak
-
30-09-2019, 13:42:01catalysm le basladım oyunda yenıyım horde goblın acabılmek ıcın herneyse. 1-)mage oynuyorum 5 yada 10 tam hatırlamıyorum lvl olana kadar bir bolumde oynadım guest yaptım oradan gemıye bındım guest tı aslında son yaptıgım oradakı.şimdi gemide giderken alabora oluyor hıkayede bir adaya duştum.orada 2 3 gorev acıldı onlarıda yaptım adayı keşfettim diğer karsıdakı buyuk kara parcasına gittim yanardağ falan var volkan her ne hikmetse haritadaki o kara parcasının doğusunda buyuk bir bolum var volkanın doğusu oraya gidemıyorum.denizden heryerden denedım.bu ilk sorum oraya nasıl giderim(uzun oldu sanırım biraz) 2-)kendimden başka 2 gundur başka player goremedim bu normalmidir? 3-)job olayı sadece first aid triner var bulundugum bolumde onu train ediyorum bu bandaj atıp hareket edınce bandaj heallemıyor pot alabılıceğim vendor yokmu oyunda?(yemek ekmek harıcı onlar sadece oturuken yenebılıormus) 4-)12 lvl oldum bu volkanlı bolumden kurtulucakmıyım?gate yada o tarz birsey varmı oyunda. 5-)whisper trade o tarz şeyleri anlatan birisi olursa sevinirim ozelden yardımcı olabilicek arkadaş varsa msn verirse eklerim server DUNEMAUL MEMLEKET ANTALYA vakti olan arkadaslan bulusma imkanımda var birebir anlatmak daha kolay sanırım . ultima ve knight oynadım yıllarca acıkcası bana biraz zor geldi oyunda bulunduğum yerlerde playerın olmaması daha da kotu soru sorucak olsan kimse yok ..oyundan iyi anlayan birisi yardımcı olursa sevinirim.yani forumlarda tam olarak acıklamalı bir klavuz bulamadım belki bir oynayan arkdaş varsa antalya dan yardımcı olur diye yazıyorum konuyu teşekkurler __________________