Milyonlarca Kullanıcınız var.bu kadar cok insanla nasul ilgilenebiliyorsunuz? Nasıl bir ekibiniz var? Bir milyon aktif muşteriye hizmet saglamak cok buyuk bir planlama gerektirebiliyor.Hedefimiz olabilecek en iyi hizmeti saglamaktir Knight online'ın her oyuncusu para odemiyprbu yuzden kullanıcılara hizmet sunmak icin yaratucu yontemler muşterilerimize daha iyi hizmet sunmak icin belli başlı aracların geliştirilmesini'de iceriyor.Her Muşterimizin verilen yanıtlardan tatmin olmarlını istiyorz.Eger bazı kullanucukar hile yaomalarından dolayı engellenmişler ise,amacımız onları neden engellendiklerine dair bilgililendirmek oluyor. Knight Online'ın Yeni bir Pvp guncellemesi oldugunu biliyoruz.Yeni guncelleme ne gini ozellikler iceriyor? Onumuzdeki aylarda yayınlanacak cok sayıda guncellememiz var.Noah Systems yeni bir Castle Siege(kale Kuşatması) Savai alanı geliştirmek icin var gucuyle casılıyor.Etkinligin yeni halini Border Defense Savaşı'nın seyrine benzeyecek sekilde hazırlıyoruz su anki durum saldıran taraf kalenin davarlarının ioine sakllı gizemli kristal bir nesneyi(Crystal artifact) yok etmeye casılırken savunan taraf ve muttefikleri onları durdurmaya casılıyor. Yeni sistemde Crystal artifact yerine crystal domimion'a bırakacak Crystal dominion yok edilmeyecek fakat saldıran taraf kaleyi ele gecirmek icin bu nesneye en az 30 saniye sahip olmak zorunda olacak.Saldıran tarafın kaleyi zapt etmesinin hemen ardından kale savunucuları Castle Siege War Zone'un Başlagıdı noktaya ısınlanacaklar.Crystal of Dominion'un etrafında birka. tane conetci kulesi olacak ve bu kaleler kaleyi savunanlara yardım saglayacaklar.Bu guncelleme savas alanına buyuk bir heyecan getirecek ve aksiyonla birlikte rekabet de artacak Yame yayınlandıktan sonra olulacak kaosu gormek icin sabırsızlanıyorum.Ayrıca ileri bir tarihte duyuracagımız yepyeni degişiklikler de yolda. Pvp alanından elde edebilecegimiz eşsiz eşyalar gercekten soylendigi kadar eşsizmi? Bu eşyalar o kadar eşsizki heniz ben bile onlarla oynamadım! Ciddi olmak gerekirse bu eşyaları asıl eşsiz yapanşey henuz oyuna dahil edilmemiş olmaları .Sahip oldukları istatisklere ve diger eşyalara kıyasla farkına gelince bence gayet iyiler.Sunucunun kazadıracagı asıl odul canlı sunuculara da getirebilecek yuksek seviye bir karakter olacak. PvP icin gelecege yonelik planlarınız nelerdir? Ya da hem PvP hem de PvE icin Diyelim Ornek vermek gerekirse Juraid Mountain adıyla da bilinen bir etkinligimiz var.Bu etkinlite her biri 8 kişiden olusan iki partı canavarlarla dolu odalardan gecerek son odaya ulaşmaya casılıyorlar.Bu son Odada insna ırkına mensup parti ve orkların oluşturdugu partğ patron olmak icin birbirlerine karsı mucadele ediyorlar buna benzer yeni bir etkinlik planliyoruz.Fakat 8 kişiden olusan iki parden ziyede tam 200 oyuncu Juraid Mountain işleyişine sahip ortamda aynı bulunabilecek. Emeğe Saygı Rep pls ALINTIDIR. __________________