Catastrophe'den 400ilvl 6/8 DS 25 hc progress profesyonel Holy Paladin
Oyun Dünyası0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Catastrophe'den 400ilvl 6/8 DS 25 hc progress profesyonel Holy Paladin
-
30-09-2019, 13:41:12Herkese merhabalar. Cok uzulerek aldığım ve bir babanın evladından ayrılması kadar zor olan bir karar bu.. 6 yıldır hardcore şekilde oynadığım karakterimi satma kararı aldım. İlanım yayınlanan diğer ilanlardan farklı, cok daha detaylı, en azından 6 yılımı verdiğim karakterimin hakedeceği şekilde olacak. Baştan tırnağa kadar tamamıyla emek kokan bir karakter arıyorsanız, doğru secim olacaktır. Accountta 1 aylık odeme ve Diablo 3 bulunmaktadır. Armory: http://eu.battle.net/wow/en/characte...ntina/advanced Characterin nicki: Quintina Characterin realmı: Dunemaul Characterin extra ozellikleri notlar: Sehir: Antalya Account bilgileri: *SQ/SA var mı:Evet *MAIL varmı:Evet *CD-KEY varmı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik fotokopisi verilicekmi:Evet *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:Evet Fiyat: 1400 TL AYRINTILAR Gear Bilgileri; Main spec PVE ( holy ) : Full firelands heroic BiS gearı mevcut. Ustune yeni Dragon Soul heroic itemleri eklenmiştir. Tum gemler enchantlar gear secimi en iyi şekilde yapılmıştır. Oyunu bırakmasaydım full Dragon Soul heroic itemlerle satardım fakat fiyat daha yuksek olurdu o zaman. Şuan dunya capında tum guildlere başvuru yapabilecek kapasitede geara sahip. Cantada Ragnaros hc weapon da mevcuttur. Şuanki raidler icin daha faydalı olacağından ustunde deathwing healing weapon var. Karakterde her contente ait BiS gear mevcuttur. Classic'den beri her zaman endgame oynamış ve daime world ranklara sahip olmuş bir karakter. Oynayana da bağlı olarak surekli world rank healingler alan bir karakter. Zaten ilerde acıklamalarda daha detaylı bilgiler vereceğim.Off spec PVE( prot ) : Full firelands heroic tanking offspec mevcuttur. Yeni epiclerden upgrade olanlar alınmış enchantları ve gemleri takılı hazır bekliyor. Prot oynamak isteyen arkadaşlar rahatlıkla şuanki Dragon Soul raidlerini tanklayabilirler.PVP spec ( holy ) : 2300+ Rated BG ve 2400+ rated 5v5 oynadığından dolayı şuan ustunde full yeni sezon ELITE pvp gearı bulunmaktadır. Bu sezon sonuna kadar da rating yeterli olduğundan istediğin ELITE gearı gidip vendordan rahatca alabileceksiniz. İster retri oynayın ister holy, canınız nasıl isterse. *** 6/8 DRAGOUN SOUL 25 MAN HEROIC PROGRESS *** MOUNTLAR ve PETLER HAKKINDA BİLGİ 109 adet mount 96 adet pet Mountlar arasında extreme rare olan ' Time-Lost Proto Drake ' ve 'Grey Riding Camel' mevcuttur. Daha detaylı mount ve pet bilgisi icin ; > http://eu.battle.net/wow/en/characte...Quintina/mount OYUNCAKLAR Karakterde en sevdiğim şeylerden birisi RP yapmak olduğundan cantada hemen hemen tum oyuncaklar mevcuttur. Mesleklerden elde edilen oyuncaklardan tutun tum event oyuncaklarına kadar hepsi mevcuttur. Canınızın sıkılmayacağına emin olabilirsiniz. Transform olmak isterseniz karakterimde tam tamına 14 ayrı transform itemi bulunmaktadır. İster gnome olun isterseniz night elf.. İster Naga olun ister Wisp.. Secme şansınız oldukca fazla. Ayrıca karakterde rare bulunan Burgy nin şapkası ve Wizard hat mevcuttur. Karakterin Başarıları ve Populeritesi Karakterim dunya capında bircok guildde bilinen ve konuşulan bir statuye sahiptir. Bircok oyuncunun ornek aldığı, duzenli olarak armory den takip ettiği ornek holy pala sıfatına sahip bir karakterdir. WoW hayatı boyunca girdiği dunya guildleri ise; Numen, Envy, Vex, Party Clowns, Security, Striped Socks ve CATASTROPHE gibi dunya capında ciddi başarılar elde etmiş guildlerdir. Arkadaş listesinde, kolaylıkla world top guildleri takip edebileceğiniz officer ve raiderların real id leri mevcuttur. Method guildinden 3 tane cok rahat referans alabileceğiniz karakterle daha once birlikte oynamış arkadaş mevcut. - Aldığı ranklar ; Morchok HC world top 10 Ragnaros 25hc world 52 Hagara HC world 42 healer Bunlar sadece aldığım ranklardan birkacı, screenshot almadığım daha bircok world top 50 rankları mevcut karakterin. Karakterim Blizzard'ın sunmuş olduğu TBC'den bu yana, tum contentleri eksiksiz olarak temizlemiş hic ara verilmeden hardcore olarak oynanmıştır. Cok hızlı bir şekilde heroic killeri almış ve karakterin başarı dolu gecmişi sayesinde şuan istediğiniz herhangi bir guilde sorunsuz şekilde kabul edilmeniz icin tum ozellikler mevcuttur! Title BilgileriKarakterde bol bol title bulunmaktadır. Ne ararsanız var diyebilirim. Cok emek harcandı title lar icin. İstediğinizi zevkinize gore kullanın. Buraya ekleyeceğim zaten. Alacak arkadaş rahat rahat havasını atacak.. Karakter eski karakter olduğundan dolayı şuan alınması imkansız olan titlelar bulunmaktadır!! -Ambassador -Asistant Professor -Associate Professor -Avenger of Hyjal -Bane of the Fallen King -Blackwing's Bane -Blood Guard -Bloodsail Admiral -Brewmaster -Centurion -Challenger -Champion -Champion of the Frozen Wastes -Chef -Defender of the Shattared World -Destroyer's End -Dragonslayer -Firelord -First Sergeant -Flame Keeper -General -Grunt -Guardian of Cenarius -Jenkings -Legionnaire -Lieutenant General -Matron -Merrymaker -Scout -Senior Sergeant -Sergeant -Starcaller -Stone Guard -Twilight Vanquisher -Warlord -of Orgrimmar -of Silvermoon -of the Ashen Verdict -of the Four Winds -of the Night Fall -of the Shattered Sun -the Argent Champion -the Astral Walker -the Camel-Hoarder -the Diplomat -the Exalted -the Explorer -the Hallowed -the Immortal -the Kingslayer -the Light of Dawn -the Love Fool -the Noble -the Patient -the Pilgrim -the Seeker -the Undying Transmogrif Gearları Tier 4 , tier 5, tier 6 , tier 7, tier 8, tier 9 , tier 10 ve tier 11 setlerinin tum parcaları eksiksiz olarak Void Storage de eksiksiz olarak uyumlu renkteki silah , shield, ayakkabı vs aksesuarlarıyla hazır bulunmaktadır. Ayrıca şahsen beğendiğim en guzel PVP setleri ( merciless, wrathfull, Cataclysmic Elite vb ) eksiksiz olarak transmogrife hazır beklemektedir. - Karakterimin played time'ı 400 day in uzerinde. Hayatımdan tam 400 gunu bu karaktere ayırdım resmen.. REPUTATION - Karakter tam 49 yere exalted durumda. 50.i yer yolda şuan geliyor, revered =) - Hemen hemen en zor kasılan yerlerin tumu exalted duruma gelmiştir, işiniz cok rahat olucak. İstediğiniz recipe item vs varsa eğer rahatlıkla vendora gidip alabilirsiniz. Alt Karakter Level 85 Full Firelands gearlı DK. Dragon Soul geldiğinden beri yoğun progress donemi icinde olduğumdan pek ilgilenemedim. Ama her turlu gideri olan bir karakter. Bonus olarak gorun =) http://eu.battle.net/wow/en/characte...ntine/advanced Ekstralar ; Karakterim her zaman benden bir parca oldu.. Her zaman en iyisi en başarılısı olsun istedim. İnanın ayrılmak inanılmaz zor olucak ama artık online oyunlardan kendimi uzaklaştırıyorum. Guildimizin de artık oyunu bırakma kararı almasıyla bende bir fırsat olarak kendi yoluma bakma kararı aldım. Eğer karakter hakkında soylemeyi unuttuğum, merak ettiğiniz , bilmek istediğiniz daha fazla detay varsa lutfen irtibat kurmaktan cekinmeyiniz. Elimden geldiğince her turlu bilgi vermeye hazırım. Karakterimi alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun! Karakterime ait bir video. Video firelands ilk zamanlarından kalma olduğundan UI'de bircok değişiklik yaptım. Şuanda cok daha iyi ve profesyonel halde. Birazdan screenshot paylaşacağım. Karakteri alacak arkadaş eğer UI mi beğenirse, tum addonlarımı ve ayarlarımı klasor halinde kendisiyle paylaşabilir, aynı UI ye sahip olmasını sağlayabilirim. Video linki : >>> [media]http://youtu.be/05zsHPq3sKQ[/media] Son halinden bir screen-shot : >>> http://d1201.hizliresim.com/t/3/1kcz0.jpg NOT : Tum Heirloom itemleri mevcuttur!!!! Lutfen ciddi alıcılar irtibat kursun. Verdiğim fiyatın bu character icin uygun bir fiyat olduğuna inanıyorum. Karaktere inanılmaz emek harcandı. Elbet herkes emek veriyor ama siz de hoşgorun bu ranklara, bu geara , bunca seceneğe sahip bir karakter icin gayet uygun bir fiyat bu. Karakterde ekstra olarak 15k gold mevcuttur. MESLEKLER Enchanting ve Blacksmithing full durumda. Dragon Soul recipeleri mevcut. Rahatlıkla craft başı en az 500gold alıp kolayca para kazanabilirsiniz. Daha fazla detaya inmek istemiyorum cunku daha anlatmakla bitiremeyeceğim onlarca ozellik mevcut karakterle. Lutfen sorularınız varsa irtibata gecin. İletişim icin lutfen > [email protected] veya 0553 278 6009 __________________