Full + Full Kasılı Karakterler, Cok ucuza bırakıcam
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Full + Full Kasılı Karakterler, Cok ucuza bırakıcam
-
30-09-2019, 13:41:09Arkadaslar selam, oyunu bırakalı bir sure oldu, ıs guc sebebıyle ancak buraya satılık dıye ılan koyabılcek fırsatı bulabıldım. Oncelikle oyun Cataclysm'e kadar dahildir + olarak Wrath of the Lich Kıng Special Edition vardır. Tam hatırlamıyorum ama yaklasık 30-40k kadar bir gold vardı. ACC'de -LVL 85 Full gear tauren feral druid ( temmuz ayında bıraktım oyunu, ozaman full du) , fire cat staff'ı vs, LW , BS full meslekler, binek fln var bir suru achvmentlardan gelen, 2000 pvp ratingi var -LVL 85 Cataclysm'in ilk raidlerinden sonra oynamadıgım goblin RESTO SHAMAN (pvp pve fulldur o da o doneme gore), Engineering / inscription , binek vs achvmentlardan gelen, -lvl 80 wotlk efsanesi bir undead rogue var undead, kıyamadım oynamaya bile daha sonrasında, lvl 80 zamanından kalma 6k achvment pointi var, BS Jewelcrafter, cooking fishing wotlk donemine gore full, cooking recipeları fln hepsi var wotlk'tan, achvleri yapılı, 3 tane wotlk mark ı eksik şapka icin hatta şu an -lvl 78 fln dı sanırım goblin mage var. meslekleri kasılı, tailoring enchanting -lvl 83 dk var, eskiden oynardım ama sonradan farmer olarak bıraktım, mining herbalism meslekleri full - bu yukarıda saydıklarımın hepsi DENTARG EU PVP ' serverındadır. Kasılı baska charlarda var bu serverda ama aklıma gelmiyo simdi. - su an aklıma gelmeyen kasılı bir suru char daha var baska baska serverlarda. - Hunter haric butun charlar icin exp boost leveling veren full butun itemlar var. İzmir'de oturuyorum. Dileyen arkadaşlarla konuşabiliriz. Ederinin cok altına bırakıcam, boş boş durmasın yeterki , benim hediyem olcak, gold parası cart curt istemiyorum. __________________