ACilllllllllll yardım ImHornyBitch Hack Yemiştir gecmiş olsun
Knight Online0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- ACilllllllllll yardım ImHornyBitch Hack Yemiştir gecmiş olsun
-
30-09-2019, 13:40:24Oncelikle Selamın aleykum. Evet charın soyulusunu anlatıyorum oncelikle foruma satılık amaclı koyulup iletişim icin msn vs adresini bırakmış birini buluyoruz.Arkasından bu kişinin msn adresini facebook'ta aratıp kişiyi buluyoruz,yakın arkadaşlarından birinin adına sahte bir msn adresi acıyoruz,ve arkadasından kendi msn adresimizle chara alıcıymıs gibi konusmaya başlıyoruz ve arkasından yakın arkadasını (ali,mehmet...vs.vs. Gibi ) sen bu kişiyi nerden tanıyorsun diye soruyoruz otomatikmen cevap geliyor (okul-oyle tanıdık vs.vs gibi ) Sonra o kişiyi tanıdığımızı soyluyoruz malum oyun alemi ya hani bu kadarda şansmı olur sonra 'ali'yanımda seni eklemiş msn 'den diyoruz resmi avatara koydum diyoruz ama normalde resim felan koymadımız icin karsı taraf yok olmuyor hata var heralde diyor ve merakı yuzunden msn'e at bakayım foto'ya diyor sizde fotoyu msn'e koyorsunuz ama foto boyutu cok ufak oldugu icin resmi net olarak goremiyor ve pc'sine indiriyor arkadasından resmi acmaya calısıyor ve Trojen,keyloger her neyse pc'sine bulasmıs oluyor (pc basında olupta oyunda olmayan cok azdır sonra size bir pm geliyor ve atılan pm'de charınızın item kilit şifresi+e-mail adresi+id 'si vs yazıyor , siz korkudan charınızın şifresini değiştirmeye calısıyosunuz ve o ara malesef e-mail şifrenizde ona gidiyor yani hic bişi değiştirmeseniz . Siz siz olun boyle durumlarda kendi pc'nizden değiştirmeyin şifresini Anlamadıgım tek şey e-mail şifremi zaten kendimde bilmiyordum parolamı unuttum'u tıkladım şifremi değiştirdim ama site beni surekli farklı bir yere attı şifremi değiştirdikten sonra giriş yapamadım Garip teknoloji gelişmiş epey gencler ben bugun savcılıga gideceğim Turk Polisi yakalar diyerekten okuyup birileri ders cıkartırsa ne mutlu bana Siz benim gibi oyuna duşmeyin diye paylaşıyorum Ty manes __________________