Oncelikle Allahın selamı ve bereketi uzerinizde olsun Ben maneste cok uzun zaman oynadım Founderin patlamasında başladım uzun bir sure oynadım Serverde durumlar nedir acaba cok merak ediorum mesehqr ne durumda Sonra Evo vardı onlar ne durumda mustafa abi vardı GOZALAQ Yada Epilium mrsgozalaq sultanpriestt mirayyy beybaba bunlar bıraktımı hepsi oyunu mustafa abi recep abi bıraktı die biliyorum ama diğerlerini bilmiyorum Ourforce klasik saten ismail abi devam ediyordur anlaşamasakta Thebeyoğlu ne durumda ) cz de durumlar nasıl k0xp olayları nasıl ??? acıklık getirirmisiniz beramusa gectim ama tadı yok manesi ozledim ne kadar k0xp olsada ama ismail abi kızmasın hala oyle kızgınmı )nerzhul vardı ayı gibi bi warrior sonra filozof geldi priest değişti gibi ama bide nihgtkiss furkan abi bunlara ne oldu ya bilen varmı acaba saten 1LikeMyT0SUN yusuf abi yurt dışında hepsi bıraktımı ya :S:S:S bunları bilen varsa yorum yazsın ozledim be manesi ) nese tşkler ( Saygılarla ( Admin Bey oldumu şimdi ) __________________