Selam arkadasLar iyi warlock arkadaslardan bi kac konuda yardım bekliyorum daha iyi olabilmem icin. oncelikle 45 level warlock um var ve talentleri bu şekilde verdim Affliction ( 34 ) improved curse agony 2/2 suppression 2/3 improved corruption 1/2 fraility 1/2 improved drain soul 1/2 improved life tab 2/2 soul siphon 2/2 fear 2/2 fel concentration 1/3 amplify curse 1/1 grim reach 1/2 nightfall 2/2 empowered corruption 2/3 shadow embrace 3/5 siphon life 1/1 curse of exhaustion 1/1 improved fellhunter 1/2 shadow mastery 4/5 eradication 1/3 contagion 2/5 dark pact 1/1 demonology 2 healtstone 1/2 demonic emprace 1/5 kullandığım skiller. 1 ) curse of agony 2 ) corruption 3 ) immolate 4 ) searing pain 5 ) shadow bolt bunlarda sık kullandığım skiller ilk 3 dotu pet agro topladıktan sonra atıyorum dotlardan sonra sb sp yukleniyorum. pvp de ilk olarak fear kullanıyorum. arkadaslar sizce skil ve talent dağılımım doğrumu yanlışsa yanlış yaptığım şey ney bide ben oyuna ara vermeden once hayvana 4 tane dot atıyodum fakat şimdi 3 tane dot goruyorum ve attığım diğer dot skilini kaybettim ismini hatırlamıyorum . skill olarak kullandığım skilleri değişmeliyim. mesleğimde mining ve herb. para toplama acısından sectim bu meslekleri mesleğimide değişmelimiyim. ve son olarak warlock sanki biraz etkisiz eleman gibi geliyo bana sizce yeniden baska bi char kasmalımıyım yoksa warlockla devammı etmeliyim. ( oyunda yeni olduğum icin warlocku tam bilmediğimden etkisiz gibi geliyo bana usta lock lar alınmasın lutfen onlar sayesinde bende etkili bi player olucam umarım ) yardım eden veya etmeyen konuyla ilgilenen yorum yapan herkese simdiden tesekkurler. __________________